Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

velká džínová taška MegaBigBag, s peněženkou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce238 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 8598433
Zobrazení: 1032x
Vloženo: 9.6.2017
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)
image
image
image
image
image
image
image
image
image
kód: KA918MBB/3 - jediný kus, originál

Nabízím velkou recytašku, která je vyrobena z různě velkých dílů denimu. Jedná se o zbytky z výroby a odstřižky např. zkracovaných /nových/ kalhot apod. Na předním díle jsou 3 funkční kapsy. Zadní strana je bez kapes. 

Nosí se na buď do kříže na pošťáka nebo volně na rameni. Základ kabelky tvoří obdélník naležato. Ve spodní části kabelky jsou odšité rožky. Zapíná se na dva kvalitní kovové zipy s koženkovým taháčkem. Můžete změnit tvar tašky a zmenšit tím obsah, a to tak, že poutka ve vrchních rožcích připnete na bok, viz foto.

Obsah tašky je velký, vleze se sem třeba velký nákup, menší dítě, střední plemeno psa nebo 2 malí psi :-)) Ale vážně, když se podíváte na rozměry, uvidíte sami, že s taškou můžete vyrazit na dovolenou, na pláž, na plavání, nebo kroužky s dětmi.

K dispozici je jedno riflové ucho široké š.4,5cm, délka max 120cm a také 2 riflová madla zpevněná manšestrem k uchycení do ruky. Taška je uvnitř podšitá světlou bavlnou se vzorem a velkými kapsami.

Materiál je propraný a vysrážený s vyšisovanými efekty. Po sešití recyklovaných dílů je taška ještě jednou proprána, aby se vytvořil pěkný celkový dojem. Kabela je měkká a příjemná na omak. Narozdíl od tašek vyztužených, mají tyto měkké kousky výhodu - špinavou tašku klidně můžete hodit do pračky - praní jako u jiného zboží z denimu či manšestru.

imageimage
Všechny nabízené kabelky jsou originály, opatřeno textilní nášivkou, knoflíky, nýtky s logem naší značky BOGY (R). Foceno na postavě 180cm. Ke kabelce obdržíte peněženka zdarma 15/12cm.

rozměry kabelka: vrchní šířka 61cm, boční výška 36cm, dno 11/50,5cm,

rozměry popruhů: ucho - š.4,5cm, délka max 120cm (4 polohy)

rozměry vnitřní kapes: 1x 40/41cm na suchý zip, 1x 18/17cm, 1x 21/17cm

rozměr peněženky : 15/12cm

materiál: recy denim/manšestr + podšívka 100%BA

praní: pračka 40°C

Recyklace

-právě se Vám do rukou dostal výrobek, který již jednou žil svým životem - nyní dostal šanci jak být opět potřebný, využitý a může tak dál ještě někomu sloužit

-k výrobě používáme zásadně nenošené zboží naší výroby značky BOGY , o které již žádný zákazník nejevil zájem - jedná se také o odstřižky a přebytečné kousky, které vznikly při zkracování, zůžování a jiných úpravách oděvů

-děkujeme za nákup a výběr právě tohoto kousku, kterému jste dali novou šanci na život - za BOGY Petra Janečková

-zde najdete vše co bylo mou rukou zrecyklováno

----------------------------------------------------------------------------------

  • Šití na zakázku je zrušeno, vyrábím pouze na sklad.
  • Oblečení a čepice bez dodaných rozměrů neodesílám - před přijetím objednávky je po vás vždy budu požadovat.
  • Dobírka ani osobní odběr nejsou možné.
  • Vrácení/výměna zboží - Bude-li zboží nevhodné, či nebudete-li spokojeni, je možné zboží vrátit nebo vyměnit a to do 14-ti dnů od přijetí zásilky. Pokud jste si zvolili nadstandardní službu (balík do ruky nebo balík na poštu) s doručením do druhého dne, bude vám v případě vrácení zboží, vyplacena částka pouze za standardní zaslání (vždy ta levnější varianta).

----------------------------------------------------------------------------------

Zboží ze všech 3 profilů posílám společně za jedno poštovné.

PetraNůžkyBogy 

mini batoh nebo ledvinka, denim/manšestr 03
Menu
--