Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

velká džínová recy taška s háčkovanými aplikacemi

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce156 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 7789056
Zobrazení: 487x
Vloženo: 23.9.2016
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)
image
image
image
kód:KA9183DABLMIXrecy - pouze 1ks, originál

Recykabelka je vyrobena z různě velkých dílů denimu a manšestru. Jedná se o zbytky, odstřižky např. zkracovaných /nových/ kalhot. Přední díl zdobí háčkované aplikace a záplaty + kapsa 12/15cm. Zadní díl má jednu kapsu 13/15cm. Ucho je z manšestru, regulovatelné v šířce 3cm, nejdelší rozměr 74cm, min. 45cm. Zapínání má na 2 kovové zipy, které se uprostřed setkávají, viz detailní foto. Podšitá je bavlnou s kapsami, má odšité rožky, uvnitř je pevná podložka, které zpevňuje dno (25/11cm).

Materiál je propraný a vysrážený s vyšisovanými efekty. Po sešití recyklovaných dílů je pak ještě jednou proprána, aby se vytvořil pěkný celkový dojem. Taška je měkká a příjemná na omak. Narozdíl od tašek vyztužených, mají tyto měkké kousky výhodu - špinavou tašku klidně můžete hodit do pračky - praní jako u jiného zboží z denimu či manšestru, ale pozor dávejte na dotvořené aplikace, raději kabelku obraťe naruby nebo perte v ochranném obalu.

Všechny nabízené kabelky jsou originály, opatřeno textilní nášivkou, knoflíky, nýtky s logem naší značky BOGY (R). Foceno na postavě 180cm.

rozměry: Rozměry: boční výška 45cm, šířka 41cm + dno 26/16cm.

materiál: denim + manšestr + podšívka

praní: 40°C, pračka

Recyklace

-právě se Vám do rukou dostal výrobek, který již jednou žil svým životem - nyní dostal šanci jak být opět potřebný, využitý a může tak dál ještě někomu sloužit

-k výrobě používáme zásadně nenošené zboží naší výroby značky BOGY , o které již žádný zákazník nejevil zájem - jedná se také o odstřižky a přebytečné kousky, které vznikly při zkracování, zůžování a jiných úpravách oděvů

-děkujeme za nákup a výběr právě tohoto kousku, kterému jste dali novou šanci na život - za BOGY Petra Janečková

-zde najdete vše co bylo mou rukou zrecyklováno

Menu
--