Domů Zboží Od Tradiční venkov

"Zrození..." - šátek ruč.zpracovaný od rouna ovce

3 990 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce300 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Tradiční venkov

Katalogové č.: 10901564
Zobrazení: 453x
Vloženo: 26.9.2019
Počet srdcí: 59x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

"Zrození..." je ručně pletený šátek s příběhem. To byla jednou jedna  česká ovečka plemene merinolandschaft, jejíž ostříhaný kožíšek - rouno jsem ručně zpracovala, tedy vyprala, vyčesala, upředla a seskala do výsledné příze dvounitky, nabarvila přízi přírodně rostlinami do tónů béžové, navrhla jsem asymetrický šátek z různých vzorů a upletla ho. Šátek je velmi hřejivý, měkoučký a lehký, je příjemný na nošení, lze ho 2 x omotat různými způsoby a nekouše, i když se mohou najít výjimky. Nosit ho lze na různé způsoby, záleží jen na fantazii. A teď čeká na svou novou majitelku!! Tak neváhejte, je to jedinečný kus, originál!!

Přírodním barvením se záměrně nesnažím vytvořit jednolitou barvu a výsledné barvě ponechávám přirozenou nahodilost, která může způsobovat melírování jemných odstínů dané barvy v ploše, což ještě více podtrhuje originalitu výrobku!!

Rozměry - nejdelší strana 190 cm, střední strana 168 cm, krátká strana 71 cm.

Váha - 162g.

Šátek je nutné prát v ruce do 30°C v mýdlovém prostředku na vlnu s obsahem lanolinu, nechat vykapat a rozložený sušit. Návod je přiložen u výrobku.

Šátek je mým autorským návrhem!

Menu
--