Domů Zboží Od Laneum

Zlatíčko - 100% ručně barvené morušové hedvábí

599 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce272 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Laneum

Katalogové č.: 8772634
Zobrazení: 406x
Vloženo: 23.8.2017
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krásné lesklé, ručně barvené 100% morušové hedvábí z Indie. Hedvábí je v nejvyšší kvalitě a lesku, zcela určitě nezkladme Vaši touhu po luxusu. Na tělo je velmi chadivé, ideální do letního počasí. Hotový výrobek se vyznačuje velkou pevností a leskem. Nekouše, hodí se přímo na tělo. Toto se mi podařilo nabarvit do jemně béžové barvy, ve spojení s hedvábným leskem se materiál na slunci leskne jako zlato. Kdo by se nechtěl oblékat do zlata!  Vzhledem k lesku hedvábí, se toto špatně fotí, barevnost  fotografií se  může v závislosti na Vašem monitoru měnit.

Je barveno  americkými barvami Jacquard, které jsou určeny přímo na barvení přírodních materiálů živočišného původu. Barvy jsou stabilizované, opakovaným praním se barvy neztrácejí.  

Návin: mezinárodní kategorie Sport 320m/100g.

Hodí se na výrobu krajkových šálů a šátků, ale parádu s ním uděláte, pokud z něho upletete lehký letní topík.

Doporučené jehlice: 3,5 -4,5

Na šál nebo šátek potřebujeme cca 2 až 3 přadýnka. Na topík bez rukávů nebo s krátkými rukávy dle velikosti 3-4 přadýnka.

Prát vždy ručně ve vlažné vodě, jemně promačkávat a intenzivně neždímat. Sušit volně rozložené. Při prvním praní může materiál ještě pouštět trochu barvy, nelekejte se, nemělo by to být na škodu hotovému výrobku.

Při pletení doporučuji střídat dvě klubka cca po dvou řadách, každé klubko je originál, zabrání se tím vyditelným přechodům  v rámci pletení při přecházení na nové klubko.

 

Přeji krásné popletení.

Menu
--