Domů Zboží Od helepletka

Zimní souprava 100% merino vlna 001/19

1 100 Kčza 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od helepletka

Katalogové č.: 10788330
Zobrazení: 46x
Vloženo: 10.8.2019
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Až do 2.2.2024 nabízím slevu 10% na zimní sady čepic a nákrčníků, zimní tepláčky, kukly, čepičky a lacláčky pro menší i větší děti!!!!!!!!!!

Dámská, nebo dívčí, ručně pletená sada na zimu ze 100% merino vlny se skládá z čepice - kulichu s kožešinovou bambulí, netradičně upleteného nákrčníku a palčáků. Barva - melír smetanová, starorůžová, fialová, hnědá.

Čepice pro obvod hlavy okolo 50 - 58 cm, je poddajná, přizpůsobí se. Kožešinová bambule je rezavobéžová s jemným přechodem do tmavě hnědé na konečcích. K vyprání čepice je nutné bambuli odejmout, je pouze uvnitř zavázaná tkaničkami!

Nákrčník je propínací, pletla jsem jej netradičně, příčně okolo krku, můžete jej nosit zapnutý jen do poloviny - jako límec u svetru, nebo pomocí poutek jednoduše zapnete celý a máte z něj teploučký rolák.

Palčáky jsou klasické, uni dámská velikost

Na všech částech soupravy je copánkový vzor

Tato sada je originální, vše jsem si sama vymyslela a navrhla, pletla jsem ji s láskou, jako všechny mé výrobky :-) Použila jsem 100% merino vlnu od českého výrobce, která je velmi kvalitní a mám ji vyzkoušenou na větším množství výrobků.....

  • béžová
  • fialová
  • hnědá
Menu
--