Domů Zboží Od Alžběta Kopřiva

Zbylé kusy - kalendář 2017- Knižní postavy - A3

5 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené400 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Alžběta Kopřiva

Katalogové č.: 8041314
Zobrazení: 959x
Vloženo: 29.11.2016
Počet srdcí: 139x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zboží zasílám do PPL výdejních míst, do Zásilkoven, Balíkoven. Doporučeně poštou posílám pohlednice a přání, cokoli většího A5 je klasickou poštou dražší. Pokud si přejete doručení na adresu, využijte zásilkovnu domu, případně můžeme dát i PPL, ale tam je dovoz domu pak s doplatkem.

Kalendář je pro rok 2017, pár kusů ale ještě mám, tak kdyby ho někdo chtěl kvůli obrazkům, budu ráda, když si najde nový domov... :)

Mám ráda knihy. Příběhy z jejich stránek se mi vždy odehrávají před očima. Rozhodla jsem se tedy pro příští rok nafotit 12 knih - tedy příběhů, knižních postav, tak, jak si je představuji já.

V kalendáři najdete obraz Doriana Graye, Alenku v říši divů (nebo spíš na cestě do říše), Harryho s patronem, Blue Sergeant z Havraního bratrstva, Sherlocka Holmese, Elizabeth Bennet z Pýchy a předsudku, Ofélii z Hamleta, Veroniku, která se rozhodla zemřít, Dvoukvítka z truhlou ze Zeměplochy, Tristana s Isoldou, Sofii Newmanovou z Tajemství nesmrtelného Nikolase Flamela a Lucy na cestě do Narnie.

Originální dárek pro milovníky knih. 

Pozn.: na titulní stránce kalendáře je uvedena webová stránka autorky, která je zde na fotkách rozostřená kvůli pravidlům Flér.

    Menu
    --