Domů Zboží Od RK.Renata

zbraň mocného Peruna (ametyst)

Cena není dostupná
za 1 ks
Sleva -5% nejnižší cena za 30 dnů před slevou: 320 Kč
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od RK.Renata

Katalogové č.: 11048095
Zobrazení: 66x
Vloženo: 17.11.2019
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nejsilnějším bohem slovanského panteonu je hromovládný Perun, který v době válek vystupuje do čela slovanského panteonu, aby zajistil vítězství našim zbraním a ochránil ty, kteří jdou do války. V době míru je bohem deště, bouře, hromu a blesku, přinášeje úrodě vláhu. Je mu zasvěcen nejsilnější strom v přírodě – dub. Jeho posvátným zvířetem je býk. Jeho zbraní je ohnivá sekera. Tato posvátná sekera letící po obloze je nazývaná bleskem. Zasvěcen je mu i den, a to čtvrtek. Jeho jméno lze jednoduše z praslovanštiny přeložit jako „ten, kdo silně pere“. Perun pro svou sílu je patronem i nad archaickým právním řádem Slovanů , je oblíbeným ručitelem smluv a ochráncem lidí a společnosti, zajišťuje tak soulad na zemi.

Šperk je vytvořený z měděného drátu a  surového minerálu ametystu . Velikost přívěsku je zhruba  6 x 4 cm.

Použila jsem bezolovnatý cín se stříbrem.

Přívěsek byl leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Zavěšen na černé kůži.

Vlastnosti: Ametyst je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou, obdařený vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Coby přírodní sedativum blokuje ametyst geopatogenní zóny a negativní energie prostupující prostředím kolem nás. Jeho vyrovnanost napomáhá při meditacích.  Podporuje rovněž spirituální uvědomění si všech souvislostí. Otevírá  bránu do jiné reality.

Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek.

Menu
--