Domů Zboží Od kathree

Zápisník s autorským motivem, Lapač snů, vel. L

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od kathree

Katalogové č.: 10912809
Zobrazení: 124x
Vloženo: 30.9.2019
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Objednávky se snažím odesílat do druhého pracovního dne od přijetí platby, nejdéle do dvou dnů :) Ušetřete za poštovné a využijte možnost osobního předání v Praze Letňany již pár hodin od objednání (vždy dle osobní domluvy) - stačí napsat do poznámky v objednávce. Moc moc děkuji za Vaši přízeň! :)

Tyto zápisníky jsou jedním z mých splnených snů. Už od mala miluji papír, bločky, diáře.. a nyní se mi podařilo vytvořit design mých vlastních zápisníků. Dovolte, abych vám je představila! ❤️ Doufám, že se vám budou líbit tak jako mně! :)

* Na deskách zápisníků jsou originální reprodukce mých autorských kreseb. Všechny sešity obsahují barevnou předsádku a záložku. Na zadní straně desek je umístěné logo.

* Velký zápisník má speciální, tzv. “open”, vazbu, díky které sešit krásně “leží” na jakékoliv stránce a umožňuje tak ještě pohodlnější tvorbu! Zápisník je ručně kompletovaný.

* Zápisníky jsou vyrobeny z recyklovaného papíru vysoké kvality a o gramáži 80g/m2, tento papír se nerozpíjí při psaní plnícím perem. Velké sešity mají 128 čistých stran.

* Od každého typu bude vyrobeno maximálně 50kusů! Každý sešit bude označen číslem X/50, X značí pořadové číslo této limitované edice. Číslo si můžete vybírat z dostupných čísel (1-50) a udělat tak zápisník ještě více osobním a unikátním. Volit můžete například podle svého oblíbeného čísla, data narození atp. :) Sériové číslo, které byste si přáli, mi, prosím, vepište do poznámky k objednávce. Pokud by číslo nebylo dostupné, budu Vás kontaktovat.

*Velikost zápisníku je 29,6 x 21cm.

*K zápisníkům je dodáván certifikát o tom, že se jedná o limitovanou edici. 

Prosím, berte v potaz, že barvy na fotografii se mohou mírně lišit od skutečnosti. 

Menu
--