Domů Zboží Od Markéta Stříteská

Zábavné skupinkování - nejen na tábor

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Markéta Stříteská

Katalogové č.: 10131153
Zobrazení: 553x
Vloženo: 3.12.2018
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato hra zábavnou formou rozdělí děti do dvojic, trojic, čtveřic…, vybere jedno, dvě, tři… děti ze skupiny, nebo rozdělí skupinu dětí na polovinu, třetinu…  Je to skvělá pomůcka pro učitele, vychovatele, vedoucí táborů apod. Hodí se i na cestování se skupinou děti, protože se vejde do kapsy a děti zabaví v místnosti i v terénu.

A navíc se s těmito kartičkami dá hrát i klasické pexeso.

Hra obsahuje: 6 druhů zvířátek – zajíček, žabička, kočička, medvídek, pejsek a prasátko. Vždy jsou dvě kartičky úplně stejné. Každé zvířátko je zastoupeno dvakrát v modrém tričku, dvakrát v zeleném tričku a dvakrát celé černobílé. Celkem hra obsahuje 18 dvojic, tedy 36 kartiček.

Použití: Tyto kartičky jsou určeny k losování, když potřebujete děti rozdělit do skupinek pro další hru. Ale mohou být samy o sobě hrou. Už toto samotné losování bude pro děti zábavné. Podle toho, jak rychle se děti dokáží spárovat, potom také mohou mít určité pořadí v další hře.

Pokud máte zájem o větší počet těchto pexes (10 a více ks), např. pro další prodej ve Vaší prodejně nebo pro školku, družinu apod., ozvěte se, domluvíme se na slevě.

Na doplňových fotografiích najdete tipy, co všechno se dá s těmito kartičkami dělat, ale určitě vymyslíte i vlastní způsob užití.

Velikost: cca 17 x 27 cm (v přeloženém stavu) Jedná se o jeden přeložený arch papíru o něco menší než A3, takže v přeloženém stavu je o něco menší než A4. Gramáž jako u klasického pexesa.

Hodně radosti ze skupinkování přeje autorka nápadu a ilustrací. Prosím, nekopírujte můj nápad. Díky.

Menu
--