Domů Zboží Od street 11th

AKCE 20% Waxed canvas messenger bag, N. 1, Unisex

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce450 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od street 11th

Katalogové č.: 10369645
Zobrazení: 1279x
Vloženo: 1.3.2019
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Původní cena 1150,-

Taška je překlápěcí, zapínání na karabinu, přezka je pouze pro posunutí karabiny nahoru nebo dolu, podle obsahu tašky.

Rozměry: celková výška 43 cm, po překlopení 32, šířka nahoře 38 cm, dno 29x10 cm

Materiál: voskované plátno 300g/m2, hovězí kůže 1, 2 mm, spirálový zip, popruh 25 mm - směs bavlny a polyesteru, galanterní kování - nikl

Ucho je kožené, podložené popruhem (pro větší pevnost a komfort při nošení),  nastavitelné na délku až 135 cm. Zadní díl  je vyztužený a prošitý.

Podšívka: polyester, na straně k zádům jsou 2 menší kapsy na mobil, na druhé straně velká kapsa.

Uvedená cena je za jednu tašku.

Waxování - voskování textilu směsí včelího vosku, lněného oleje a terpentýnu. Výrobek má charakteristickou vůni, která časem vyprchá. 

UPOZORNĚNÍ: voskování je prováděné ručně, mohou se vyskytnout nepravidelnosti, které nebudou mít vliv na funkčnost výrobku.

Něco o údržbě (čerpala jsem ze stránek "Clasp´pin"):

Voskované plátno (waxed canvas) je tradiční materiál pocházející z Anglie 19. soletí, původně byl určen pro potřeby námořníků a to především díky své nepromokavosti a odolnosti. Jedná se o hustě tkané bavlněné plátno vyšší gramáže, které je napuštěno a impregnováno voskem. Vysoký obsah vosku způsobuje "antique efekt", v místě ohybu plátna dochází k lokálnímu zesvětlání a díky tomu materiál působí členitějším "vintage" barevným podáním. Tento efekt je přirozenou vlastností voskovaného plátna a nemá vliv na jeho nepromokavost.

 

V případě potřeby je možné výrobek přefoukat fénem, díky vyšší teplotě světlejší partie zmizí. K tomuto může docházet i za vyšších teplot během slunečných dnů. Takto impregnované plátno nezanechává žádné stopy na vašem oblečení a v případě potřeby je možné plátno ručně dovoskovat vhodným voskem.

 Batoh a tašky vyrobené z voskovaného plátna v žádném případě neperte, v případě potřeby nechte vlhké a hrubé nečistoty nejdříve uschnout za běžné pokojové teploty a následně je odrolte. Dalším krokem je případné použítí vlhkého hadříku a kartáče na textil, kterým se zbavíte finálních jemných nečisto

Menu
--