Domů Zboží Od mydulienka

Voskovaný ubrousek růžičky SADA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od mydulienka

Katalogové č.: 10785144
Zobrazení: 119x
Vloženo: 8.8.2019
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: "Příroda dala člověku rozum, aby se jí bránil a srdce, aby se ji neubránil..."

EKOlogický voskovaný ubrousek - SADA 3KS:

2x 15,5x17,5cm - např. na přikrytí misky, skleničky apod.

1x 31x31cm

Lze použít na zabalení něčeho dobrého, na přikrytí třeba misky, lze do něj zabalit i mýdlo ;-) (nepoužívat na syrové maso). Krásně drží tvar, ať už jej pomocí rukou "zmuchláte" jak chcete.. 

Materiál: 100% bavlna + včelí vosk. Baleno do papírového sáčku.

Nevystavovat zdrojům tepla, neprat, pouze oplachovat dle potřeby vlažnou vodou a utřít papírovým ubrouskem nebo utěrkou, klidně i volně uschnout. Nevhodné pro alergiky na včelí vosk:-)

Včelí vosk je přirozeně antibakteriální. Po čase na ubrousku může vytvořit patinu - ničemu to nevadí. Drobné nerovnosti z vosku na ubrousku také nejsou na závadu.

Používat lze opakovaně zhruba 3 měsíce (i déle) a kdykoliv jej lze oživit či opět převoskovat a ubrousek je opět krásný! Celkově ubrousek vydrží asi rok a potom jej lze zkompostovat. 

* Převoskování lze provést buď v troubě (ubrousek se položí na plech vyložený pečícím papírem, na něj se dá rozdrobený, nebo nastrouhaný včelí vosk a "peče" se zhruba 10 minut při 90 stupních. Na oživení ubrousku není potřeba přidávat vosk, ubrousek se dá do trouby jen na krátkou dobu - zhruba 2 minuty, aby vosk povolil a pomocí štětce můžete stejnoměrně rozetřít), nebo pomocí žehličky (na ubrousek se opět nastrouhá nebo rozdrobí včelí vosk a vloží se mezi dva pečící papíry, na nejnižší stupeň se vosk opatrně zažehlí do látky). Návodů na oživení i nové převoskování je na netu dost, stačí si vybrat ;-)

Menu
--