Domů Zboží Od sunrise yoga

Vnitřní hlas - Mala korále

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od sunrise yoga

Katalogové č.: 9986609
Zobrazení: 134x
Vloženo: 23.10.2018
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato Mala je vyrobena z minerálů o velikosti 6 mm - 8 mm a santalového dřeva o velikosti 6 mm.

Délka Maly je 41 cm.

Použité korálky:
lávový kámen, červený jaspis, santalové dřevo

Mala korálky jsou původně modlitební pomůckou v Budhismu a Hinduismu. V překladu ze Sanskrtu znamená "nebeský náhrdelník" nebo také "věnec z nebes". V Budhismu se používá k počítání manter, nádechů při meditaci nebo opakování Buddhova jména.

Slouží také pro snadnější koncentraci na meditaci; při doteku každého korálku odříkáváme mantru, vlastní afirmaci nebo slovo vyznačující energii, na kterou se chceme soustředit.

Dnes se používá nejen jako pomůcka k meditaci, ale také k očišťování čaker (7 energetických bodů v těle), pomáhání uzdravování určitých zdravotních neduhů pomocí použitých krystalů nebo jen jako součást módního stylu.

Mala korálky mají spoustu jiných jmen, např. jóga korálky, meditační korálky, japa mala, modlitební korálky, mala náhrdelník atd.

-------------------------------------------------------------------------------

Lávový kámen

Lávový kámen je ochranným kamenem podporující sílu a životní energii, pocit bezpečí, sebevědomí a odvahu. Prohlubuje spojení s přírodou.

Je talismanem vhodným pro posílení odhodlání, při hledání změn v životě a k dosažení vytčených cílů. Potlačuje negativní energii a posiluje energii pozitivní. Používá se také k potlačení strachu z fyzické bolesti.

Léčebné využití: Lávový kámen patří mezi kameny se silnými účinky. Pomáhá odstranit negativní energii a potlačuje stres fyzický i psychický. Je výborným pomocníkem pro uklidnění emocí. Láva je považována za kámen znovuzrození.

Červený jaspis

Červený jaspis nám pomáhá klást si reálné cíle, nikoli nesplnitelné sny. Posiluje pud sebezáchovy, mobilizuje morální sílu a je účinným pomocníkem v boji s depresí. Zbystřuje mysl a dodává odvahu. Je ochranným kamenem, odráží negativitu zpět původci. Uklidňuje rozbouřené city a napravuje nepříznivé situace. Pozvedává krásu a půvab, přináší zdraví a sílu.

Léčebné využití: Snižuje horečky a čistí oběhový systém, játra, cévy a krev.

Santalové dřevo

Santálové dřevo je považováno za symbol životní síly. Věří se, že jeho vůně zahání zlé duchy. Taky dokáže očistit člověka od všech hříchů. Santalové dřevo tlumí emoce a aktivuje spodní čakry. Pomáhá překonávat překážky a vytvářet nové příležitosti. Doporučuje se při meditacích a duševních cvičeních - vytváří atmosféru klidu, pohody a vyrovnanosti. Proniká hluboko do našeho nitra a rozpouští špatné myšlenky. 

Léčebné využití: Mírní bolesti hlavy, léčí dýchací cesty a velmi účinně ničí choroboplodné zárodky. Silně odstraňuje stres a nervozitu.

Menu
--