Domů Zboží Od factory by A.R.T.E.P.

Vltavín s labradoritem

3 300 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené60 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od factory by A.R.T.E.P.

Katalogové č.: 10571900
Zobrazení: 212x
Vloženo: 14.5.2019
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Osobní přívěsek/amulet s nádhernou masivní vltavínovou kapkou a duhovým labradoritem . Vltavín použitý do tohoto šperku je prvotřídní sběratelské kvality. Nemá žádný ťukanec, je lehce zahnutý, vyniká úchvatnou skulptací, tmavě zelenou mechovou barvou a je to vskutku roztomilý "macíček":)

Použitý kov :  měď

Způsob výroby : electroforming (galvanoplastika)

Přívěsek je patinován a dále nijak neošetřován, aby mohl nošením získat svoji specifickou, mědi přirozenou patinu.

Zavěšen na poměděném řetízku s klasickým zapínáním na karabinku.

Vltavín ("posel z nebes")

Je kamenem štěstí a plodnosti. Umožňuje komunikaci s vyšším já, nejvyššími mistry a vesmírnými posly.  Zavede vás do vyšších dimenzí a umožní projít procesem růstu. Otevírá a čistí různé bloky a harmonizuje čakry. Urychluje duchovní růst. Položený na třetím oku se můžete pohybovat dopředu budoucností nebo zpět minulostí, abyste zmírnili současné trápení nebo pochopili smysl toho, co se odehrává mezi jednotlivými inkarnacemi. Dovolí vám cestovat do jiných životů. Pomůže vám zjistit, co je třeba udělat v tomto životě, aby jste předešli nepříjemným důsledkům. Pomáhá odprostit se od každodenních starostí - od strachu z budoucnosti a obav o peníze. Přináší inspiraci a nečekaná řešení, která vás vedou kupředu. Spouští mocné přívaly světelné energie směrem do těla a zvyšuje osobní vibrace.

Labradorit

Pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům.Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

Menu
--