Domů Zboží Od Alba Sorcha

Vínový šátek s krajkami a perličkami Nro.2.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Alba Sorcha

Katalogové č.: 11196445
Zobrazení: 109x
Vloženo: 26.1.2020
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posílám jednou týdně vždy ve čtvrtek nebo pátek a pouze až po zaplacení. Děkuji za pochopení

Tento šátek je ušitý z jemného organtýnu, který je nabarvený na vínovo. Doplněný je ručně nařasenou tylovou vyšívanou krajkou z rozpáraného lemu halenky a krajkou z metráže.  

Na švy je našitá dobarvená bavlněná krajka stejné barvy. Krajku přišívám ručně jemnými stehy. Je to sice pracné, ale díky tomu se zachovává krása krajky. Na krajku jsou po celé délce našité drobné broušené vínové korálky.

Šátek je pro mne šperkem, který doladí základní kousky šatníku podle toho, jakou mám náladu nebo k jaké příležitosti oblečení beru, proto se snažím o propracování každého detailu, včetně rubových švů.

Typickým znakem mých šátků a mým podpsem je právě zpracování rubových švů. Šátek nemá viditelné klasické overlockové švy ( ty úplně nesnáším na tak jemných tkaninách). Je ušitý tak, že i z rubu vypadá elegantně a upraveně a  guiltovací švy tak neruší celkový vzhled, když se šátek na krku otočí na rubovou stranu. 

Rozměry: délka 164cm, šířka 29cm.

Návod na údržbu: šátky jsou z jemných látek, proto je perte pouze v mýdlové vodě, lépe vlažné. Při větším zašpinění flek jemně namydlete a promnete mezi prsty.

I když je barva šátků po ručním barvení ustálená, šátek bude nějakou dobu pouštět trochu barvy. Doporučuji tedy namáčet odděleně od ostatního prádla ( neplatí pro bílé a smetanové šátky).

Ždímejte opatrným pomačkáním a volně rozložené nechte uschnout.

Šátek posílám v papírové poštovní krabičče. 

Respektujte autorský návrh.

    Menu
    --