Domů Zboží Od Doskyna

Vášeň (sleva z 220 Kč)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Doskyna

Katalogové č.: 11287148
Zobrazení: 51x
Vloženo: 2.3.2020
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej! Zlevnila jsem veškeré lapače snů! :-) Zakázky až do odvolání nepřijímám, vybírejte, prosím, z dostupného zboží. Děkuji za pochopení a přeji všem klidné dny! :-)

Lapač snů ve dvou odstínech červené barvy doplněný marabu peříčky, zlomky červeného korálu a dřevěnými korálky. Průměr kroužku činí cca 8 cm, celková délka i s úvazem cca 36 cm.

Tento talisman s indiánskými kořeny má dle pověsti chránit majitele před špatnými sny a navozovat příjemnou atmosféru a pohodu v místnosti, kde je zavěšen.

Legenda o vzniku lapačů snů praví, že za starou šamankou přišla žena, které v noci neustále plakalo dítě. Moudrá šamanka jí poradila, jak vyrobit magický lapač snů, který má dítěti přinést klidný spánek. Žena talisman vyrobila podle šamančiny rady a od té doby její dítě spalo klidně a bez pláče.

Lapač snů se skládá z několika částí – kamínek či korálek uprostřed síťky znázorňuje samotného člověka, naši osobu; kruh znázorňuje svět a vesmír a je první překážkou pro zlé sny; síťka slouží k zachycení zlých snů, které jsou s prvním slunečním paprskem spáleny; peříčka zachycují dobrou energii a sny, které pouští do duše spícího člověka.

Korál je organického původu, proto se věří, že dokáže člověka spojit s přírodou na všech úrovních bytí. Pomáhá člověku pochopit sebe sama, smířit se s vlastním, vnitřním já, přináší vnitřní pokoj, zvyšuje intuici a představivost. Dodává sílu dosáhnout cíle, které jsme si v minulosti stanovili, napomáhá optimismu, chrání před depresemi a úzkostí, podporuje přátelství a mezilidské vztahy, odstraňuje vliv stresu. Korál posiluje pohybový systém, zejména kosti, zvyšuje sílu cév a srdce, stabilizuje oběhový systém, vyživuje a chrání krevní buňky, napomáhá při anémiích. Podporuje také hojení ran, pomáhá při poruchách trávícího traktu a onemocněních močového měchýře.

Červená barva oživuje a dodává odvahu. Je symbolem pro vitalitu, sílu života a energii.

    Menu
    --