Domů Zboží Od Ethiriel

V hlubinách ~ Lapáček

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ethiriel

Katalogové č.: 10828407
Zobrazení: 52x
Vloženo: 27.8.2019
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Přátelé a milí zákazníci, obchůdek je dočasně (na dobu neurčitou) uzavřen. Věnuji nyní veškerý svůj čas novému řemeslu a na výrobu lapačů a peříčkových radostí už bohužel nezbývá kapacita. O případné změně nebo novinkách vás budu informovat. Děkuji moc za veškerou dosavadní přízeň a podporu, Ethiriel :)

Lapáček v tyrkysových odstínech. Modrá barva symbolizuje moře, nebe, emoce; vyjasňuje duši i ducha, je barvou spolehlivosti, míru a má zklidňující účinky. Přináší inspiraci a dodává pocit svobody.

Průměr kruhu je 8cm. Ručně barveno, omotáno, korálky a peříčky ozdobeno. ♥ Co kus, to originál. ♥

...

Lapač snů.. magický předmět určený k ochraně dětí i dospělých během spánku. Pochází z kultury severoamerických domorodých obyvatel, samotný vznik je přisuzován kmeni Odžibvejů.

Lapač snů je dobré zavěsit přímo nad postel nebo alespoň v místnosti, kde se spí; ideálně tak, aby na něj ráno či přes den dopadalo sluneční světlo.

Indiáni věří, že noční vzduch je naplněn sny – dobrými i špatnými. Dobré sny projdou skrze síť a přes peříčka se jemně snesou ke spícímu člověku. Ty špatné se v noci zachytí v síti a během dne spálí ve sluneční záři.

Menu
--