Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

unisex džínová crossbody kabelka s klopou podšívka-bílá bavlna s modrou

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (2)
podšívka-bílá bavlna s modrou
880 Kč za 1 ks
vyprodané
Kód: Ka9132Dabl - pouze 3ks Jednokomorová kabelka crossbody z tmavěmodrého denimu. Na předním díle dominuje klopa se šisovaným efektem, která se ke kabelce přip
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 9666433
Zobrazení: 700x
Vloženo: 24.6.2018
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)

kód: KA913/2DABL - pouze 3ks
Jednokomorová kabelka crossbody z tmavěmodrého denimu. Na předním díle dominuje klopa se šisovaným efektem, která se ke kabelce připíná pomocí umělohmotné přezky. Klopa je podšitá světlezeleným manšestrem, pod ní je našitá malá kapsa s patkou na knoflík. Zadní díl je z kostičkovaného denimu. Materiál je propraný a vysrážený s vyšisovanými efekty. Celá taška je měkká a příjemná na omak. Narozdíl od tašek vyztužených, mají tyto měkké kousky výhodu - špinavou tašku klidně můžete hodit do pračky - praní jako u jiného zboží z denimu či manšestru.

Kabelka má jedno regulovatelné ucho široké 4cm, v maximální 149cm (systém knoflík+dírka), tedy i pro všechny dlouhonožky :-) Lze nosit jak do kříže tzv. na pošťáka, tak i klasicky na jednom rameni. Kabelka se zapíná na kovový zip, podšitá je bílou bavlnou s modrými puntíky nebo zeleným manšestrem, který je i na klopě. Uvnitř najdete dvojkapsu téměř po celé šířce.

Všechny nabízené kabelky jsou originály, opatřeny textilní nášivkou, knoflíky, nýtky s logem naší značky BOGY (R). K tomuto kousku obdržíte zdarma placku (odznak) s naším logem v průměru 25mm.

rozměry: šířka 31cm, boční výška 27cm, dno 24/7cm, popruh š.4cm délka 87-149cm, uvnitř dvojkapsa téměř po celé šířce (2x zelená podšívka, 1x modrá)

materiál: denim+manšestr+podšívka

praní: 40°C, pračka

----------------------------------------------------------------------------------

  • Šití na zakázku je zrušeno, vyrábím pouze na sklad.
  • Oblečení a čepice bez dodaných rozměrů neodesílám - před přijetím objednávky je po vás vždy budu požadovat.
  • Dobírka ani osobní odběr nejsou možné.
  • Vrácení/výměna zboží - Bude-li zboží nevhodné, či nebudete-li spokojeni, je možné zboží vrátit nebo vyměnit a to do 14-ti dnů od přijetí zásilky. Pokud jste si zvolili nadstandardní službu (balík do ruky nebo balík na poštu) s doručením do druhého dne, bude vám v případě vrácení zboží, vyplacena částka pouze za standardní zaslání (vždy ta levnější varianta).

----------------------------------------------------------------------------------

Zboží ze všech 3 profilů posílám společně za jedno poštovné.

PetraNůžkyBogy 

mini batoh nebo ledvinka, denim/manšestr 03
    Menu
    --