Domů Zboží Od Bon Savon

ULTRA EXFOLIAČNÍ ANTIMIKROBIÁLNÍ MÝDLO

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 7743875
Zobrazení: 1227x
Vloženo: 8.9.2016
Počet srdcí: 215x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Přírodní mýdlo má výborné pečující a hydratační vlastnosti, čistí drobné rány a řezy a má silné antibakteriální vlastnosti, protože obsahuje esenciální oleje tea tree a eukalyptu, ktery je  nejsilnější a nejúčinnější přírodní antiseptiky.

Peelingový účinek mýdla zvyšují přidané složky v podobě drcených vláken lufy i listu zeleného maté a kromě toho i jemné mlety prášek pemzy, který napomáhají zbavit se hluboké špíny.

Po skončení prací na zahradě umyjte svoje ruce tímto čistícím antimikrobiálním peelingovým mýdlem!!!

Velká hmotnost mýdla výdrží velmi dlouho!

Pamatujte si, že pomocí přírodního mýdla, kromě péče o své zdraví, budete přispívat k ochraně životního prostředí.

Aktivní složky:

Olivový olej Virgin - je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky a zároveň i tvorbě vrásek. Vyživuje a zjemňuje pokožku, udržuje její přirozenou vlhkost. Má ošetřující a regenerační účinky.

Palmový olej Organic - pomáhá pokožku chránit a posilovat, zároveň ji také regeneruje a působením proti volným radikálům zpomaluje proces stárnutí. Je vhodný i pro problematickou, suchou či citlivou pleť.

Bambucke máslo (Shea butter) - urychluje buněčnou obnovu a obnovuje hydro - lipidní  film pokožky. Působí jako ochranná bariéra, zabraňuje ztrátám vlhkosti a zachovává optimální úroveň hydratace pokožky.

Kakaové máslo - je všeobecně známo, že čokoláda stimuluje produkci endorfinů - hormonů radosti, které přispívají ke zlepšení nálady a celkové tělesné kondici, ale kromě toho čokoláda má také vynikající kosmetické vlastnosti. Díky svému složení kakaové máslo brání průniku škodlivých látek pokožkou, což je důležité zejména pro městské obyvatele. Další vlastností kakaového másla, kterou nesmíme opomenout, je jeho příznivé působení při regenerace poškozených kožních buněk; tohoto účinku můžeme využit již dnes po opalování. A samozřejmě, kakaové máslo zvlhčuje, zvláčňuje, omlazuje pokožku a dodává ji přirozený lesk a hebkost.

Ricinový olej LZS - jemně čistí, vyživuje a zjemňuje pokožku a zesvětluje pigmentační projevy, bohatý na mastné kyseliny a vhodný k ošetření suché, citlivé či nějak poškozené pokožky.

Přírodní rostlinné oleje: olivový virgin, olej z palmových jader, kokosový,palmový olej Organic, kakaové máslo, ricinový a velký podil bambuckého másla.

Esenciální oleje z: tea tree a eukalyptu.

Peelingový účinek: drcený vlákna lufy, list zeleného maté a prášek pemzy.

Saponifikováno NaOH.

Mýdlo je vhodné pro vegany.

Mýdlo 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad a vůní.

Ingredients: Aqua (Water), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Virgin, Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil, Sodium Hydroxide, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil Organic, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Virgin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Ilex Paraguariensis (Yerba Mate) Leaf, Pumice Powder, Citric Acid, Lactic Acid, Luffa Cylindrica Fruit

Hmotnost: + 130 g

Cena za 1 kus.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--