Domů Zboží Od DuoLerča

Tygrovaný náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Osobní odběr5 Kč
Česká pošta - psaní doporučené prioritní131 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od DuoLerča

Katalogové č.: 5600277
Zobrazení: 360x
Vloženo: 14.10.2014
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální uzlíčkovaný náramek někdy označovaný jako náramek přátelství s velmi výrazným vzorem tygřích pruhů. I přes svou menší šířku je velmi nápadný.

Náramek jde díky své malé šířce krásně kombinovat podle Vaší aktuální nálady s dalšími náramky nebo s barevnou kombinací oblečení. Doporučujeme stejně široké jednobarevné. Případně nabízíme i jiné motivy, zde najdete všechny náramky, které nabízíme: Náramky přátelství

Šířka náramku je 7 mm, tloušťka kolem 1 mm. 

~

SKLADEM ihned k odeslání je náramek z fotky. Parametry má následující: barevná kombinace černá s oranžovou, délka 15 cm s klasickým zavazováním na dva copánky.

~

NA OBJEDNÁNÍ Vám vyrobíme náramek stejného vzoru i v jiné barevné kombinaci, v jiné délce nebo s jiným typem zakončení. Obvykle stíháme vyrobit během 3 pracovních dnů od platby. 

Typy zakončení: zavazovací na dva copánky (foto), zavazovací na očko a copánek, stahovací smyčka. Zde jsme připravily podrobné informace včetně foto-návodů k zavázání.

Měření délky náramku: Měřte těsný obvod zápěstí (ať už krejčovským metrem nebo provázkem, který potom odměříte pravítkem) - tato délka bude odpovídat pevné drhané části náramku (tedy i variantě zboží, kterou potřebujete objednat). Uvolnění náramku pro příjemné nošení zajistí uzlík, případně jeho volnější uvázání. Vzhledem k povaze zpracování (uzlíky si časem a nošením trošku sednou a délka náramku se o něco málo vytáhne) je krajně nevhodné dělat náramek delší - hrozilo by potom riziko ztráty, protože náramek později nepůjde utáhnout na správnou velikost.

Měření délky nákotníku: Doporučujeme postupovat stejně jako u náramku. Pokud plánujete nosit nákotník trvale, měřte nebo připočítejte přiměřenou rezervu, aby Vás neškrtil v případě oteklých nohou :) Délku, kterou si objednáte, bude mít vždy ta drhaná část.

Měření délky náhrdelníku: Tady hodně záleží na způsobu nošení, jestli budete chtít těsně doléhající na krk nebo naopak volně visící... Opět, objednaná délka odpovídá drhané části.

Materiál: česká 100% bavlněná příze Mouliné

Údržba: prát pouze jemně ručně mýdlem, sušit volně rozložené nebo zavěšené (teplota do 90° C), žehlení rozhodně  nedoporučujeme ačkoli materiál samotný ho snáší bez problémů

image image image imageimage

Balení: každý náramek / nákotník / náhrdelník před předáním nebo odesláním vyperu a dárkově zabalím na kartu do průhledného pytlíčku.

Případné dotazy, přání na úpravy a rady s Vámi rády vyřešíme přes soukromé zprávy (poštu).

Menu
--