Domů Zboží Od ellyna

Tmavomodrý svět...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od ellyna

Katalogové č.: 6898396
Zobrazení: 129x
Vloženo: 28.11.2015
Počet srdcí: 59x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Sada náhrdelníku, náramku a náušnic z polodrahokamu sodalitu.

Náhrdelník měří 51 cm včetně zapínání. Tvoří ho sodalitové zlomky a oválky (1,4 x 1 cm), kovové komponenty v barvě starobronzu (kovový korálek 11x5xmm a filigránový korálek 14 mm). Dominantní je tromlovaný sodalit cca 2,7 x 2 x 1 cm. Americké zapínání v barvě starobronzu.

Náramek je navlečen na silikonovém pružném vlasci, je pro obvod zápěstí cca 17,5 cm. Tvoří ho sodalitové oválky, které jsou prokládány kovovými korálky 5x7 mm a 3 mm.

Náušnice měří 3 cm od závěsného očka háčku.

Náhrdelník je elegantní, vždyť tmavomodrá je barva barev...

  K náhrdelníku si můžete koupit luxusní dárkovou papírovou krabičku (12x16x3 cm) potaženou zlatým třpytivým papírem s lurexovou mašličkou s kovovým leskem. Uvnitř krabičky je molitanová výplň.  https://www.fler.cz/zbozi/krabicka-na-sperky-8918745

    Sodalit je kámen barvy noční oblohy. Má skutečně krásnou, až temně modrou barvu s bílými či šedými žilnatými kresbami, podobně jako večerní obloha s bílými mlhovinami. Jeho název je odvozen podle obsahu sodíku a řeckého lithos, což znamená kámen.

     Modrá barva kamenů značí sílu ducha. Mezi modrými kameny má sodalit nejintenzivnější vibrace, síla tohoto kamene nám pomůže lépe uskutečňovat naše myšlenky a cíle v každodenním životě. 
Rozvíjí a zklidňuje mysl, potlačuje duševní zmatek, dodává odvahu, chrání před konflikty. Při týmové práci přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle. Prohlubuje koncentraci a představivost. Odhaluje příčiny obav, fobií, pocitů viny, zvyšuje sebevědomí, dodává odvahu, chrání před konflikty.

     Upevňuje v nás stabilitu a klid, zklidňuje rozháranou mysl a posiluje naše odhodlání zůstat sami sebou. Podporuje důslednost a důvěru ve vlastní schopnosti.

    Menu
    --