Domů Zboží Od Charliee

Tepaný přívěsek - VLTAVÍN - chirurgická ocel

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Charliee

Katalogové č.: 10109660
Zobrazení: 214x
Vloženo: 26.11.2018
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Objednávku odesíláme v termínu, který je psaný u výrobku - až po připsání platby na účet. Termíny nejsou všechny stejné. Uvedené odesílací termíny jsou: Ihned, 3 dny a 6 dní - po přijetí platby na účet.

Přívěsek "VLTAVÍN" - drátkovaný přívěsek, vyrobený ručně z chirurgické oceli, celý tepaný s odrátkovaným, krásným vltavínem.

Vhodné pro alergiky.

Délka přívěsku (včetně závěsu-háčku) cca 4,3cm

V nabídce mám více druhů  řetízků, které si k přívěsku můžete zkoupit.

V nabídce jsou také další výrobky s vltavínem.

VLTAVÍN

Vltavín (Moldavit) je kámen tektického původu, který vznikl dopadem obrovského meteoritu na Zemi (konkrétně v německém kráteru Reis). Žárem, způsobeným dopadem tohoto tělesa, se roztavily okolní horniny a rozstříkly se do velké dálky, kde vznikla dnešní naleziště.

Jedná se o vzácný kámen, který se nachází pouze v České republice v povodí řeky Vltavy a jeho zdroje se postupem času vytěžují a ztenčují.

Vltavín je kamenem štěstí a plodnosti. Umožňuje komunikaci s vyšším já,  nejvyššími mistry a vesmírnými posly.  Zavede vás do vyšších dimenzí a umožní projít procesem růstu. Otevírá a čistí různé bloky a harmonizuje čakry. Urychluje duchovní růst.

Pomáhá odprostit se od každodenních starostí - od strachu z budoucnosti a obav o peníze. Přináší inspiraci a nečekaná řešení, která vás vedou kupředu. Spouští mocné přívaly světelné energie směrem do těla a zvyšuje osobní vibrace.

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, používaný také ve zdravotnictví, má zdravotní atest, nečerná, je pevný-drží stálý tvar, hypoalergenní-vhodný pro alergiky.

*cena je za samotný výrobek (bez krabičky)

Menu
--