Domů Zboží Od oya bag

Taštička Pralinka s oříškem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce400 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od oya bag

Katalogové č.: 5573679
Zobrazení: 327x
Vloženo: 7.10.2014
Počet srdcí: 115x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Praktická měkká taštička na kosmetiku, léky, jemné prádlo, doklady, kapesníčky, nabíječky k mobilům, oříšky, nasbírané kamínky,  šminky, doklady, prostě na všechno, bez čeho se na cestách absolutně neobejdete.

Z efektní jemně lesklé čokoládově hnědé látky se saténovou vazbou, s velmi propracovanou patchworkovou miniaturou na předním díle, hustě prošívanou ve všech švech. S podšívkou, poutkem a zipem. Velmi pečlivě a s láskou vypracováno, pro Vás.

20 x 21 cm

Údržba taštiček: taštičky perte jen když je to nutné, opatrně v ruce, sušte pověšené, nejlépe za ven vytaženou podšívku. Nežehlete, maximálně můžete lehce přežehlit okraje a zadní stranu (v žádném případě patchworkovou miniaturu!) žehličkou nastavenou na 1 puntík.

Pokud Vás moje práce zaujala, zvu vás také k prohlídce ostatních mých prodejních profilů     oya,      oya toy,    oya paint a     4vendy,    nebo si třeba přečtěte blogy, které jsem napsala:   Asi za to můžou dlouhý nohy...,   Moji milí Amishové...,   Medvídkové potřebují...,   Co si vzít na dovolenou.

Menu
--