Domů Zboží Od Říše pohádek

Tanec s ďáblem - sleva

518 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky400 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Říše pohádek

Katalogové č.: 10122217
Zobrazení: 576x
Vloženo: 30.11.2018
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

  Ďábel, jakožto ztělesněné zlo, vstupuje na svět vždy jako lstivý a závistivý neřestník. Jeho podlost dosahuje obludných rozměrů. Žádná nepravost mu není cizí. Jako nástroj své zrady mění podle potřeby svou podobu a díky tomu snadno a rychle dokáže dosáhnout svého zlého úmyslu. Vždy, když dokončí své zkázonosné dílo, tančí ve svém pekelném doupěti oslavný tanec sedmi hříchů. 

  Ručně točený (nikoli tlačený do formy) keramický hrnek s autorským designem včetně kresby je vytvořen z hladké hlíny, malován engobami, glazován a vypálen v peci na 1150°C. Je vhodný jak pro ohřev v mikrovlné troubě tak i pro mytí v myčce. 
Objem hrnečku až po okraj je 650ml, je vysoký cca 10cm a horní průměr je cca 9,5cm. Je to tedy opravdu pořádný hrníček na veliký čajíček.

Důvod slevy: Drobné bublinky v glazuře, které nejsou vždy na pohled zřetelné. Povrch výrobku tedy není úplně hladký, ale nijak nevadí při běžném používání. (Zohledněno v ceně.)

   Hrnečky z Říše pohádek jsou od začátku až do konce tvořeny tradiční ruční hrnčířskou technikou. V jednotlivých fázích výroby nám jediný hrneček prochází rukama až desetkrát, proto je každý kus opravdový a jediný originál, dělaný s největší péčí a láskou. Snese stejné zacházení jako kterékoli jiné běžné nádobí. Pouze pád na zem a házení jím po partnerovi nedoporučujeme. :o) 

 

Menu
--