Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Triplicity "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 10613615
Zobrazení: 177x
Vloženo: 1.6.2019
Počet srdcí: 49x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s karneolem - vitálním kamenem dodávajícím odvahu, sílu a podporujícím správnou životní volbu, ,, černým křišťálem " - moriónem - kamenem bořícím blokády, rozrušujícím a ničícím vše, co nás sužuje a trápí, krystalem křišťálu - magickým krystalem majícím schopnosti rozpouštět karmickou setbu.

Tento šperk je oboustranný !

Velikost - 68 x 30 x 15 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

-------------------------------------------------------------------------

Karneol 

Spirituální účinky

- podporuje přijetí cyklu života a pomáhá odstranit strach ze smrti. Jako starobylého kamene ho bylo používáno k ochraně mrtvých na jejich cestě k posmrtnému životu. Dodává odvahu a podporuje pozitivní životní volby.

- pomáhá při překonání ostychu a nerozhodnosti. Stimuluje odvahu přijmout změny a klást si vysoké cíle. Karneol podporuje povědomí o spojení mezi emocionálním stavem a vnitřním stavu já. Podporuje duchovní energii vedoucí k probuzení talentu a nabízí lásku výměnou za lásku.

- karneol je stabilizační krystal, ideální pro současnou dobu. Jeho vysoká energetická hodnota podněcuje tvořivost a pomáhá obnovit ztracenou vitalitu a motivaci. Zlepšuje koncentraci a odstraňuje cizí myšlenky během denního snění nebo meditace. Tento kámen také chrání před závistí, vztekem a záští. 

Způsob nošení - nejlépe účinkuje jako přívěsek. Karneol lze také položit poblíž vstupních dveří, čímž zajistí ochranu domu.

Morión

- černý bratr záhnědy, boří blokády, usazené v podvědomí. Rozrušuje a ničí vše, co nás sužuje, užírá, co nás trápí v horečkách a co nám brání procitnout a otevřít se životu ve zdraví a v celé jeho kráse.

- morión působí v mnoha případech podobně jako záhněda, ale cíleněji, hlouběji a důsledněji. Je trpělivým utěšitelem trpící duše, která se utápí ve smutku bez světla naděje.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

- podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 2.-3. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--