Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Třetího oka "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 10423572
Zobrazení: 218x
Vloženo: 19.3.2019
Počet srdcí: 60x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s luxusním modroučkým sodalitem - kamenem silných vibrací zklidňujícím mysl svého nositele, podporujícím v něm tak smysl pro logiku a otevírajícím třetí oko.

Tento šperk je oboustranný !

Rozměry : 45 x 30 x 17 mm

Je vytvořený z bezolovnatého cínu, postříbřeného drátku, je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Součástí šperku je černá kožená šňůrka v délce 70 cm.

**********************************************************************

Sodalit

- spojuje logiku s intuicí a otevírá dokořán bránu vnímavosti ducha, neboť přináší informace z vyšší mysli až dolů na tělesnou úroveň. Podněcuje činnost šišinky a třetího oka. Prohlubuje meditaci. Když se ponoříte do meditace navozené sodalitem, dokáže vaše mysl porozumět aktuálním okolnostem vašeho života je to vynikající kámen pro rozvoj mysli.

- potlačuje duševní zmatek a intelektuální závislost. Podněcuje k racionálnímu uvažování, objektivitě, pravdě a intuitivnímu uvažování. Současně působí příznivě na slovní vyjadřování myšlenek. Jelikož vnáší do mysli klid, umožňuje přijímat nové informace. Usnadňuje oprošťování od starých vlastností a ustrnulého způsobu uvažování.

Duševní vlastnosti

- přináší vyrovnanost a potlačuje návaly paniky. Dokáže transformovat povahu lidí, kteří cítí potřebu neustále se bránit nebo reagují příliš citlivě. Odhaluje kořeny jejich obav, fobií, pocitů viny a svazujícího jednání, což jim brání stát se tím, kým doopravdy jsou. Zvyšuje sebevědomí, pomáhá přijímat sama sebe a zvyšuje důvěru ve vlastní schopnosti.

- sodalit je jedním z mála kamenů, které vynášejí na světlo stinné vlastnosti a umožňují, aby je člověk bez bludného posuzování přijal.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 2.-3. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--