Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Světlo Života "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11605084
Zobrazení: 109x
Vloženo: 4.7.2020
Počet srdcí: 56x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk se zonálním krystalem barytu ( lokalita Teplice - Letná -  ČR ) - kamenem světla a třetího oka, rozvíjejícím v člověku mentální vlastnosti, tanzanitem - africkým drahokamem silných vibrací pomáhajícím odhalit svému majiteli skutečné poslání na tomto světě

Tento šperk je oboustranný !

( Foceno na slunci i ve stínu )

Velikost : 58 x 38 x 11 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s mědí a postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm.  Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*******************************************************

Baryt  

- je kamenem šesté čakry – třetího oka a také sedmé vyšší čakry.

- je kámen, který bývá označován také jako  „ svítivý kámen  “, jelikož po silném zahřátí světélkuje. Podporuje naše komunikační schopnosti a kreativitu. Svému nositeli je nápomocný při potlačování ostychu, rozpouští starosti.

- velmi dobře podporuje paměť a posiluje sebevědomí svého majitele.

- je to velmi vitální kámen, jelikož uvádí do rovnováhy obě mozkové hemisféry.

- pojmenování pochází z řeckého Barys - těžký, jelikož patří mezi 

těžší minerály.

Tanzanit

- je označován jako drahokam 20. století, protože byl objeven teprve nedávno, v roce 1967 ve východoafrické Tanzánii. Ovšem i přes svou krátkou historii je již nyní velmi známým a slavným drahokamem. Je ovšem velmi vzácný, vzhledem k tomu, že se nachází pouze na jediném místě na světě. Někdy je označován jako nejvzácnější drahokam naší planety.

- tanzanit má velmi silné vibrace, pomáhá vstoupit do změněných stavů vědomí, usnadňuje duchovní cestování, telepatii a navozuje hlubokou meditaci. Toužíte-li odhalit své skutečné poslání, je tento kámen přesně pro Vás. Působí blahodárně při stavech přepracování, pomáhá nám, udělat si čas sami pro sebe a dává do rovnováhy výkyvy energie.

- pomáhá překonávat deprese a úzkosti z různých příčin. Říká-li Vám rozum něco jiného než srdce, může Vám pomoci při tomto těžkém rozhodování. Byl označován jako kámen zrození a často byl darován právě narozeným dětem. Dokáže přeměnit špatné energie v dobré a pomáhá prosazovat sebe sama. Vynáší na povrch potlačované pocity, aby mohly být zpracovány.

- stejně jako ostatní modré drahokamy má tanzanit uklidňující účinek účinek jak na naše tělo, tak i naši mysl. Lidem, kteří žijí svůj život v silném stresu nebo těm, jimž věci "přerůstají přes hlavu" a nejsou schopni je všechny zvládat, tanzanit pomáhá najít klid a vnitřní vyrovnanost, a následně pomáhá mobilizovat naši vnitřní sílu a odhodlání vše špatné překonat.

- tanzanit je také spojován s komunikací a umožňuje jeho majiteli, aby si lépe uvědomil své okolí, svůj život a svě vlastní duchovní já. Díky své jemné energii a nádherným odstínům modré barvy tanzanit přináší do našeho života velkorysost a výrazně pomáhá zlepšit vztahy. Tanzanit pomáhá též potlačit negativitu, jež je v našem okolí jak na pracovišti, tak i v našem bytě či domě.

- otevírá korunní čakru pro zprostředkování vizualizace vyšších duchovních sfér, je proto skvělým kamenem pro soustředění a meditaci. Tanzanit usnadňuje integraci mezi krční čakrou a čakrou třetího oka pro získání duševní síly a lepšího vyjadření našich životních vizí.

*********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým-textilním kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým-textilním kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--