Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Sebedůvěry "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 10338252
Zobrazení: 185x
Vloženo: 18.2.2019
Počet srdcí: 59x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s vločkovým obsidiánem - kamenem sebedůvěry pomáhajícím se vyrovnat s každodenními nástrahami života, křišťálem - jedinečným krystalem spojujícím duševní dimenzi s myslí.

Velikost - 60 x 28 x 15 mm

Tento šperk je oboustranný !

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm.

**********************************************************

Obsidián vločkový

- považuje se za kámen sebedůvěry. Dodává člověku zdravé sebevědomí, které mu pomáhá vyrovnat se s nástrahami každodenního života. Stejně je kamenem pravdy a upřímnosti, čímž umožňuje člověku mluvit a jednat tak jak to cítí. Pomáhá člověku sáhnout do podvědomí a dostat na povrch všechno hluboko ukryté, ať už pozitivní nebo negativní.

 - obsidián dává člověku také sílu znovuobjevit zapomenuté schopnosti, které kdysi měl. Ví se, že obsidián vločkový účinně bojuje s negativní energií. Negativní energii z okolí absorbuje a stejně proti ní chrání. Tato ochrana je obvykle opravdu velmi silná. Stejně brání přeměně pozitivních myšlenek na negativní. Odstraňuje pocity stresu a strachu, které ho omezují. Pomáhá také člověku bránit se před psychickým nátlakem a útoky.

- obsidián vločkový podporuje růst ducha na všech jeho úrovních. Harmonizuje ducha, tělo a mysl. Otevírá člověku a jeho mysli nové možnosti, které mu pomáhají posunout se dál. Někdy se považuje i za kámen jasnosti, či nadhledu. Účinně také odstraňuje zmatenost a dává člověku schopnost se racionálně rozhodnout. Napomáhá logickému a jasnému myšlení.

 - obsidián využijí i všichni ti, kteří potřebují zjistit, kdo skutečně jsou a co jim chybí k tomu, aby mohli ve svém životě pohodlně a efektivně postupovat. Přináší rovnováhu do chvil, které doprovázejí velké životní změny. Je také kamenem, který učí člověka vážit si vše pozitivní i negativní, co se děje v jeho okolí.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

- na mentální úrovni křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

- podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. 

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 2.-3. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*************************************************************

Menu
--