Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Šamanka "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 10689687
Zobrazení: 260x
Vloženo: 25.6.2019
Počet srdcí: 58x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s lepidolitem - šamanským kamenem pocitů a myšlenek z jiných životů, mušlemi Paua - patřícími mezi nejkrásněji zbarvené mušle nacházející se na jediném místě na Zemi - Novém Zélandu.

Velikost - 75 x 37 x 8 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*******************************************************

Lepidolit

- obsahuje lithium a pomáhá při stabilizaci výkyvů nálad a návalů strachu nebo paniky.

- tento kámen pomáhá při šamanských nebo duchovních cestách a zprostředkovává přístup k záznamům akaši.

- pomáhá odstraňovat elektromagnetické znečištění. Měl by ležet na počítačích, aby pohlcoval jejich vyzařování. Pokud se lepidolit vyskytuje v podobě slídy, jeho schopnosti se mnohokrát zvětšují.

- jedná se o nejúčinnější očistný prostředek a vždy trvá na tom, že bude použit pouze k dosažení nejvyššího dobra. Odstraňuje všechno negativní. Aktivuje a otevírá krční čakru, třetí oko a korunní čakru. Pročišťuje zablokování a přináší vesmírnou moudrost.

- naladí vás na myšlenky a pocity pocházející z jiných životů, které jsou příčinou bloků v současném životě. Současně vás dokáže posunout o kus dál do budoucna. 

- jakožto kámen přechodu odhaluje a proměňuje staré duševní vzory a překonané způsoby chování. Lepidolit vede k nezávislosti a dosahování stanovených cílů bez pomoci zvenčí. Podněcuje intelektuální a analytické schopnosti. Díky své schopnosti podporovat objektivitu a soustředění urychluje rozhodování. Soustřeďuje se na to, co je opravdu důležité, přičemž dokáže odfiltrovat rušivé prvky.

V citovém životě

- umožňuje setrvávat ve vlastním prostoru, kam nesahá vliv ostatních. Jedná se o kámen přinášející klid, který tiší neklidné spaní a emocionální stres. Svému majiteli přináší hlubokou citovou úlevu.

- lepidolit dokáže lokalizovat místa nerovnováhy. Položili se právě na místo takové nerovnováhy, začne zlehka vibrovat. 

- pomáhá při vyčerpání - dodává energii

- pomáhá  potlačovat symtomy způsobené „ syndromem nemocných budov " nebo zářením vycházejícím z počítačů.

*********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 2.-3. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce či sáčku po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

**************************************************************

Menu
--