Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Multi-dimenze " s fluoritem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 10661243
Zobrazení: 214x
Vloženo: 18.6.2019
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk se zeleným fluoritem - multi-dimenzionálním krystalem odhalujícím tajemství, znalosti a moudra předchozích generací.

Velikost - 53 x 22 x 18 mm

Tento šperk je oboustranný !

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetření cínovaného šperku viz. níže.

*******************************************************

Fluorit

 - je multi-dimenzionální krystal a projevuje se tím, že vás naladí na frekvenci Ducha. Probouzí ve vás duševní čistotu a dokonalost vesmíru. Kámen ve vás odhalí tajemství, znalosti a moudra předchozích generací. Fluorit umožňuje, abyste se sladili se zdrojem bytí a s Boží vůlí, zatímco stále fungujete na fyzikální rovině.

 - ochraňuje auru svého nositele

- je ideální pro zvýšení koncentrace a skvělým pomocníkem pro lidi, kteří si chtějí zlepšit schopnosti zapamatovat si informace. Při pravidelném používání zlepšuje paměť a dokonce se o něm traduje, že zvyšuje IQ. Ochraňuje před nevhodnými frekvencemi počítačů, rádií, mobilních telefonů a běžné elektroniky. Je prospěšným pro všechny, kteří pracují pod tlakem nebo žijí život ve vysokém tempu.

má stabilizující účinek na emocionální tělo, potlačuje zmatenost, kolísání nálad, strach z budoucnosti nebo strach ze špatných rozhodnutí. Fluorit pomáhá rozptýlit rigidní myšlenky, odhaluje pravdu a zvyšuje sebedůvěru a pravý potenciál osobnosti.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--