Domů Zboží Od almabe

Tajemství kamene (karneol)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 11217374
Zobrazení: 248x
Vloženo: 3.2.2020
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk s velkým valounem karneolu. Kámen je krásný a  neobvyklý, neboť na čelní straně má vnitřní drúzu plnou drobných  bělavých křištálových krystalů, které propůjčují kameni třetí rozměr. Povrch kamene má sametový lesk.

Cingrlátko je proto též křištál.

Celkově šperk měří  9 cm na výšku a 4,5 cm na šířku.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. 

Šperk je zavěšen na náhrdelníkové  ocelové obruči platinové barvy, se šroubovacím uzávěrem.  Obruč má průměr 15 cm,  dobře kopíruje dekolt a tudíž neodstává. Lze vyměnit za kulatou kůži s prodlužovacím řetízkem se zapínáním na karabinku. Stačí připsat do objednávky.

Karneol: Symbolizuje teplou a živoucí energii Země. Jeho elektromagnetické vlastnosti posilují pocit vyrovnanosti. Nechává volně proudit vitalitu a tvůrčí schopnosti. Dodává veselou odvahu do života, pomáhá proti chaosu a při obavách. Zprostředkovává smysl pro realitu, podporuje zdravou sebedůvěru. Pomáhá člověku nalézt svůj střed, posílit vůli a lépe soustředit svou pozornost na aktuální záležitosti. Zlepšuje rodinné vztahy a podporuje soudržnost. 

Menu
--