Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Svítíčko ... kapka medu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 11253369
Zobrazení: 41x
Vloženo: 18.2.2020
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorsky komponovaný něžný náramek z kolekce BARVY GAii...

...políbený medovou barvou, právě když "svítíčko slunilo" :-)...

...řádka pečlivě vybraných vinutých, duhou políbených a zrcátkem stříbra protažených korálků z českého skla doprovází sytě žluté citríny, baltský jantar a vzácný žlutý opalit ...

Další vyladěné náramky naleznete ZDE...

Velikost: 20-23 cm, zapínání na ručně tvarovaný a tepaný háček z chirurgické oceli a několik oček řetízku;
korálky jsou navlečeny na znásobené "nepřetrhnutelné" niti, konce pečlivě jištěny uzly a lepením (lep. na přírodní bázi)

Osobní feng-shui:
Vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu, zejména pro živel Oheň, Voda, Země a Kov; pro posílení zejména 3. energetického centra těla (čakry)
Citrín - žlutá odrůda křemene - stejně jako křišťál umí účinně očišťovat prostředí kolem sebe, zesiluje pozitivní vlastnosti nositele, působí na 3.energetic.centrum (čakru), její orgány a témata (břicho, trávení..., stabilita, jistota, ego, emoce...)
Jeho zlatožlutá barva posiluje resonanci Středu - Střed  tělesného energetického systému - to, co znají všechny staré kultury pod názvy pupík - pupek, břicho, HARA, 3.čakra (mylně zaměňovaná se solar-plexem), tan-tien, cozco..., brána, práh..., případně symbolický střed světa té-které kultury (Kailás - Méru, Zermatt - Matterhorn, Cuzco, Praha...)
... vždy se však jedná o oblast střední části břicha (asi 3 prsty POD pupeční jizvičkou). .... Ostatně všechna prastará cvičení jako např. pozdrav Slunci (Měsíci), T'ai-chi, 5tibeťanů, buddhistické poklony apod.  nejsou vlastně ničím jiným, nežli stylizovaným tréninkem vycentrováním se, a sbalením - rozbalováním se kolem vlastního středu - hary. Zde resonuje vlnová délka barvy zlatožluté - sluneční ( proto solární čakra), reprezentovaná v tomto úřívěsku všemi kameny a korálky.
Jantar - zkamenělá třetihorní rostlinná pryskyřice stáří nejméně 44 miliónů let. Pryskyřice je jednou ze životních "šťáv" rostlin, nositelkou života a ochranným prostředkem stromů.  Čerstvé pryskyřice obsahují mnoho léčivých silic s desinfekčními a antimikrobiálními účinky..., a spektrum těchto charakterových vlastností si nese v sobě i jantar. Pomáhá při celkovém uzdravování, čištění a harmonizaci organismu, posiluje Střed jako těžiště i zdroj vlastní energie (břicho, pupík, Hara, 3.čakra, Tan-tien...), díky čemuž pomáhá napravovat i nerovnováhu v ostatních úrovních života (ego, stabilita, strach, sebe-si vědomí, vycentrování, rozhodnost...)
Nošení jantaru na těle pomáhá vyrovnávat i napravitelné fyzické nesouměrnosti (pohybový aparát, pravo-levé vyvážení apod.)
Opalit - synteticky vyrobený kámen - umělý opál,  přesto umí výtečně posílit a prosvětlit, napomáhá k přijímání duchovního světla a integraci světlých stránek všedních denních dějů. Své vnitřní archetypální světlo nenápadně vnáší do všech smutků a depresí..., tmavých koutů, stínů a strachů...

Ocel - železo vibračně souzní se železem v krvi (stimuluje krvetvorbu), velmi dobře pomáhá resonančnímu spojení se Zemí (skrze železo přirozeně obsažené v zemské kůře jako kysličníky železité rudy); přispívá k propojení železa obsaženého v nás se železem - zkladním prvkem Země (horniny) i Vesmíru (meteority)...  Zušlechtění dalšími kovy napomáhá na bio-resonanční úrovni přijetí a uplatnění příslušných stopových prvků v těle.
Chirurgická ocel
- bezpečná i pro alergiky;  netečný kov, nereaguje s běžnými tekutinami (voda, pot, mořská voda...), nemění vzhled, neoxiduje;  jakožto bílý kov přispívá ke zklidnění a harmonizaci meridiánů...
KOV
jako prvek - živel, element pentagramu - je nositelem duchovnosti; jeho energie je dostředivá, přítomnost kovu napomáhá soustředění sil i pozornosti, podporuje přirozený duchovní vývoj...,  charakterově bývá součástí nativních dat (*narození) u většiny sběratelů..:-) 
V západní tradici je ekvivalentem Kovu  element Éter, představující rovněž cosi prchavého, neuchopitelného... (podobně jako zvuk kovového nástroje, zvonu, tibetských misek apod.), proto známe éterické bytosti  - křehké víly, průsvitné a těkavé jako sám éterový plyn, jemné jako mlha či pára......

JEDINÝ...

TOP nominace:
TEPLÝ BŘEZEN...
SVĚTLO
VYSVITLO SLUNCE...

Menu
--