Domů Zboží Od Dům Andělů

Svícen z plátků achátu s růženínem

400 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce300 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dům Andělů

Katalogové č.: 11498430
Zobrazení: 44x
Vloženo: 17.5.2020
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Velikost: cca 10-15 x 10 x 8 cm

ACHÁT je uklidňující kámen, který „chce, abyste byli v pohodě a cítili se dobře“. Vyrovnává naše tělo na tělesné, citové i duševní úrovni, podporuje sebedůvěru. Pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a je užitečný při citových zklamáních. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, odstraňuje vnitřní napětí.

RŮŽENÍN je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.
Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii, zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Menu
--