Domů Zboží Od nosím dřevo

světlo v temnotě

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od nosím dřevo

Katalogové č.: 10192555
Zobrazení: 30x
Vloženo: 2.1.2019
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci. Z časových důvodů nyní nevyrábím na zakázku. Pokud máte nějaké neodkladné přání tak mi prosím napište, ale počítejte s delší dodací lhůtou. Mějte hezké dny Ondra

Prstýnek ze smrku a ebenu. Pravý kontrast naší dřeviny s černým exotem. Prstýnek je vyleštěný a zafixovaný pro větší pevnost.

Velikost : 56 a 6 mm

SMRK

Smrk má energii unikátní tím, že je univerzální. Můžeme ho využívat vždy, když si nepamatujete účinky jiných stromů. Pomůže vám při fyzických, psychických i duševních potížích. Dá nám pocit síly a pevnosti ( formou životní síly ). Má k nám otevřenou náruč, tak jako naše matka. Obejme vás, pohladí, uchlácholí a povzbudí. Upevňuje naše nervy, pomůže nám při revmatismu a bolestech zad.

    Říká se mu také „strom života“, protože bdí nad každým zrozením lidské bytosti. Má ochrannou moc, a dodnes se ještě vysazuje tam, kde chcete chránit rodinu a dům před zlem, nepřízni osudu a nemocemi. Naši předkové si v něm představovali ženský prvek, a představoval strom života a mateřství. Severské národy věřili, že v korunách stromů žijí dobří lesní skřítkové a duchové lesa, a proto pod smrky pořádali tajemné magické obřady. V některých zemích se dodnes vaří pivo ze smrkových výhonků. Staří Řekové věřili, že ve smrkových hájích mají své sídla bohové. Při tajemných obřadech se na větve smrku věšely ozdoby a hořící svíce.

„Pokud nemáte žádné stíny, nejste ve světle.“  - Lady Gaga


Menu
--