Domů Zboží Od Alba Sorcha

RŮŽE A PUDR - tunel s krajkami II.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Alba Sorcha

Katalogové č.: 10349630
Zobrazení: 210x
Vloženo: 22.2.2019
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posílám jednou týdně vždy ve čtvrtek nebo pátek a pouze až po zaplacení. Děkuji za pochopení V průběhu května vystavím novou kolekci šátků a plédů pro rok 2024

Dlouhý obdélníkový šátek je vyrobený z jemného bavlněného organtýnu a  bavlnou vyšívané krajky stejné barvy. Kraje jsou sešité do tzv. nekonečného šátku nebo tunelu. 

Krajka je přišitá k organtýnu quiltovacím ozdobným stehem a na rubový steh je našitá jemná bavlněná kraječka stejné barvy. Krajka je našitá ručně jemnými stehy. Je to sice zdlouhavé a pracné, ale díky tomu se nezkazí vzhled krajky. 

Organtýn je českého původu.  Látka je doplněný tylovou  květinově vyšívanou krajkou. Tato krajka pochází z výprodeje skladu - byla vyřazená kvůli občasnému vynechání stehů na květinách. Na krajce to není téměř patrné a nemá to vliv na kvalitu. 

Látky jsou barvené kvalitními barvami do světle starorůžové. krajka je lehce probarvená jemnými odstníny světle růžové. 

Rozměry:  délka 2x 128, tj celková déklka 258cm, šířka 31cm

Šátek a působí tak nadýchaným dojmem. Když ho omotáte kolem krku 5x, na krk Vám nepotáhne.

5x omotaný

4x omotaný

3x omotaný

Šátek je pro mne šperkem, který doladí základní kousky šatníku podle toho, jakou mám náladu nebo k jaké příležitosti oblečení beru, proto se snažím o propracování každého detailu, včetně rubových švů.Typickým znakem mých šátků je precizní zpracování rubových švů. Šátek nemá viditelné klasické švy, je ušitý tak, že i z rubu vypadá elegantně a upraveně a  guiltovací švy tak neruší celkový vzhled.

Pro ukázku rubových švů  přikládám fotku jiného šátku...

Návod na údržbu: šátky jsou z jemných látek, proto je perte pouze v mýdlové vodě, lépe vlažné. Při větším zašpinění flek jemně namydlete a promnete mezi prsty. Neždímejte kroucením, pouze pomačkáním a nechte volně uschnout.  

I když je barva šátků po ručním barvení ustálená, šátek bude nějakou dobu pouštět trochu barvy. Doporučuji tedy namáčet odděleně od ostatního prádla ( neplatí pro bílé a smetanové šátky).

Šátek posílám v papírové krabičce která jde po opatrném odlepení používat dál.

Respektujte autorský návrh.

    Menu
    --