Domů Zboží Od Šungitka

Šungitová dečka 19/1; vel.74 x 6cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Šungitka

Katalogové č.: 567478
Zobrazení: 530x
Vloženo: 30.11.2009
Počet srdcí: 204x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Toto je šálka, která je výborná okolo krku nebo hlavy.

Dečka ze šungitové drti pomáhá zmírňovat bolesti a některé lehčí nemoci. Přikládáme přímo na problémová místa ale i na energetická centra a body.  Zajímavé je zkusit přikládat šungit (dečku) na zadní část hlavy a krku pomohl odstranit bolest očí a zánětu dásní. Je příjemný i pocit uvolnění a přílivu energie.

Velmi dobře působí na bolesti zad a kloubů. Můžete zkusit i při problémech v krku nebo při rýmě. Dečku je možno nahřát a přikládat teplou, nebo naopak v lednici ochladit a dávat např. na záněty kde je třeba chladit.

Při běžných problémech má šungit schopnost energeticky se čistit sám, pokud ho necháte odpočinout. Např. nosit přes den a v noci odložit nebo naopak. Také doporučuji, aby každý měl svou dečku ale váš cit vám poradí sám, i to nás šungit učí.

Základ tvoří šungitová drť zašitá v sypkovině. Vrchní obal je z bavlny a je možné ho sundat a prát.

O ŠUNGITU:

je to 2 miliardy let stará polyminerální uhlíková hornina, jejíž jediné naleziště se nachází v Karélii v severo- západním Rusku. Obsahuje uhlík v neobvyklé, nedávno vědci objevené formě fullerenů. Intenzivní výzkumy posledních let prokázaly řadu úžasných vlastností tohoto kamene.

Na tomto kameni je neobyčejné všechno: složení, struktura, vlastnosti, doba vzniku, nejasný původ, široké spektrum využití.

*  dezinfikuje a čistí vodu: absorbuje a odstraňuje z vody těžké kovy, železité přísady, organické sloučeniny    obsahující chlor, dusičnany a amoniak; ničí mikroby, streptokoky, vibria cholery *  obohacuje vodu stopovými prvky v optimálním množství, mění její energeticko-informační strukturu, nabijí a aktivuje *  pohlcuje elektromagnetické záření, neutralizuje patogenní vlivy, harmonizuje prostředí *  má hojivé a léčivé účinky, dodává energii

    Menu
    --