Domů Zboží Od Alnitak

Střípky dnů, náhrdelník labradorit, křišťál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Alnitak

Katalogové č.: 10496064
Zobrazení: 367x
Vloženo: 14.4.2019
Počet srdcí: 37x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Poštovné ZDARMA u objednávek nad 799 ,-

Náhrdelník ze zlomků křišťálu a korálků labradoritu o průměru kolem 14 x 10 mm. Doplněno o skleněné broušené korálky zlaté barvy.

Řetízek je z nerezové oceli, celková délka 43 - 44,5 cm. Lze prodloužit.

TOP VYBER https://www.fler.cz/archiv-top-vyberu?term=1583546400

L a b r a d o r i t - podle legendy národu Eskymáků jsou v labradoritu zachyceny všechny barvy polární záře. Eskymáky byl tedy odjakživa tento drahokam považován za magický a přikládali mu velkou léčebnou sílu. V člověku probouzí dosud neobjevenou sílu a svému nositeli pomáhá najít jeho úděl v životě. Přivádí ho na správné cesty, které mu pomohou splnit jeho sny a předurčený životní úkol. Přináší pozitivní energii a symbolické světlo do každého problému.

Například pomáhá od menstruačních bolestí a rovněž působí blahodárně na energetickou dráhu ledvin. Reguluje metabolické procesy v těle a vyrovnává krevní tlak. 

V hinduistických systémech je labradorit spojen s krční čakrou, která souvisí se schopností komunikace, sebevyjádření a sebeprezentace. Podle těchto systémů tedy může nošení labradoritu pomoci s výrazovými a komunikačními problémy. Kromě toho je i symbolem pro propojení mezi duševním a fyzickým tělem. 

Menu
--