Domů Zboží Od sperkyakameny

Stříbrné náušnice s arizonským tyrkysem - RARITA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sperkyakameny

Katalogové č.: 10149203
Zobrazení: 251x
Vloženo: 8.12.2018
Počet srdcí: 45x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

... Arizona s mnoha přírodními zázraky, divokými kaňony, Grand kaňonem, Soronskou pouští a národními parky je nalezištěm nejvzácnější formy tyrkysu, který je jejím národním kamenem a symbolem indiánských kmenů Navahů, Apačů, Zuniů a Hopiů ...

Závěsné náušnice z pravého tyrkysu z Arizony vysoké kvality QA (RARITA) a nádherné tyrkysové barvy. Tvar dlouhých oválů o výšce cca 22 mm (se závěsem cca 38 mm) a šířce cca 12 mm; váha 6,4 g. Úchyt a zasazení jsou ze stříbra (Ag 925/1000). Původ minerálu Arizona (USA). Naušnice jsou identické s fotografií.

Nejvzácnější tyrkysy nádherné nebeské modrotyrkysové barvy pochází z Arizony a Utahu v USA. Tyrkys z těchto nalezišť je známý svojí nádhernou nenapodobitelnou barvou.

TYRKYS byl v dávnověku považován za magický svatý kámen, kámen štěstí. Pravý tyrkys je jedním z nejúčinnějších léčivých krystalů. Jedná se o silný ochranný kámen. Tyrkys je symbol modrého nebe a moře, nekonečně průzračných výšek a hlubin. Má schopnost negativní pocity a vjemy rozptýlit. Tyrkys vytváří svojí vibrací kolem našeho těla silové pole, které nás chrání před zlými silami  duchovního světa. Ochraňuje nás před černou magií, škodlivými vlivy prostředí, před zářením a spodními proudy. Psychické problémy, jako je nadměrné pocení, křeče, neovladatelné pohyby, nenasytný hlad, bulimie, můžeme s jeho pomocí usměrnit do přijatelných mezí.Chrání před škodlivými účinky rentgenového a slunečního záření a detoxikuje organismus. Pomáhá při zánětlivých onemocněních krku, průdušek, plic a při srdečních obtížích. Pomáhá regulovat funkci žláz a podporuje činnost jater. Snižuje také kyselost žaludeční šťávy a uklidňuje žaludek i při jiných onemocněních, zejména při vředech.Posiluje imunitu a stimuluje regeneraci tkání. Proto je vhodný při zotavování se z úrazů a operací. Snižuje horečku a stejně potlačuje zánět. Pomáhá i při virových onemocněních.Pomáhá zbavovat náš organismus jedů a látek, které svou přítomností blokují náš obranný systém.Tyrkys tlumí i bolest, což ocení všichni s bolestmi zad, krku, zubů nebo hlavy. Uvolňuje také křeče a to zejména v případě křečí kosterního svalstva a menstruačních kře¬čí.Jeho účinky ocení také lidé s onemocněními kloubů. Vhodný je pro lidi z revmatismem, ale i pro lidi s dnou. Věří se také, že čistí plíce od všech nečistot, ať už od těch z okolí nebo kouření. Zmínit třeba i jeho příznivý účinek na oči. Pomáhá zejména při katarakty a při zánětech očí. Obecně působí hojivě na celé tělo a posiluje organismus.

Náušnice Vám budou zaslány v dárkovém sáčku v obálce s bublinkovou fólií. V nabídce je jeden pár těchto náušnic.

Menu
--