Domů Zboží Od Sněženka materiál

Stříbrná kontura, 18 ml, 1 ks

76 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna150 Kč
Česká pošta - psaní doporučené260 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Sněženka materiál

Katalogové č.: 7401004
Zobrazení: 46x
Vloženo: 5.5.2016
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení zákazníci, pokud jste již vytvořili objednávku a zapomněli jste si nějaké zboží objednat, napište to prosím do zprávy k objednávce. Ráda Vám zboží do objednávky přidám. Nevytvářejte prosím novou objednávku. Děkuji.

Metalická kontura značky Jacquard, ředitelná vodou.

Barva: stříbrná.

Balení: 18 ml v plastové lahvičce.

Kontury značky Jacquard jsou určeny pro fixaci teplem i parou. Velice dobře se s nimi pracuje, nepropouští barvu. Při parní fixaci je nutné konturu nechat nejméně 24 hodin schnout a hedvábí vybalovat ještě teplé.

Pokud si nebudete konturu přelévat do jiné plastové lahvičky, doporučuji zakoupení hrotu zn. Jacquard. Výrobci bohužel nemají mezi sebou žádnou domluvu, takže hrot jiného výrobce nemusí na lahvičce dobře držet (např. hrot zn. Marabu z lahvičky sklouzává).

 Před prací doporučuji konturu dobře protřepat, zvláště došlo-li k separaci materiálu. Separace materiálu v nádobě není závadou. Hrot nasaďte na špičku ampulky a konturu sklepejte k hrotu, abyste co nejvíce eliminovali vzduchové bubliny. Konturu můžete použít nejen ke konturové technice, ale i k dozdobení již obarveného hedvábí.

    Menu
    --