Domů Zboží Od Wendy in the woods

~Stéblo trávy~ Minerální náramek - Mix minerálů

219 Kčza 1 ks
varianty (2)
~Stéblo trávy~ Minerální náramek - Mix minerálů
219 Kč za 1 ks
vyprodané
Minerální náramek z Achátu černý a mechový, Avanturínu, Jadeitu, Amazonitu, Měsíčního kamene opalit a praskaného Křišťálu. Doplněný bílým střapečkem.
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Wendy in the woods

Katalogové č.: 11435079
Zobrazení: 253x
Vloženo: 24.4.2020
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Minerální náramek z Achátu (černý a mechový), Avanturínu, Jadeitu, Amazonitu, Měsíčního kamene (opalit) a praskaného Křišťálu. Doplněný bílým střapečkem.

Korálky jsou navlečeny na dvojitém pružném silikonu. Délka náramku z vnitřní strany je cca 17cm, odpovídá klasické dámské ruce. Pokud si přejete jinou velikost, ráda náramek upravím. Velikost korálků je 8mm. Střapeček je dlouhý 4cm, ale také jde zkrátit dle libosti.

Dostupná i varianta bez střapečku, délka náramku této varianty je cca 16cm.

Achát - symbol ochrany, duševní rovnováhy a pocitu bezpečí. Posiluje smysl pro realitu a zpracování životních zkušeností. Pomáhá v duševním růstu, dodává sílu a jistotu. Usnadňuje řešení problémů, brání rozptylování pozornosti.

Mechový achát - má receptivní energii a náleží elementu země. Je silně spjat s přírodou, má schopnost obnovy narušené rovnováhy, osvěžuje duši a ukazuje vše krásné okolo. Velmi vhodný pro všechny pěstitele rostlin. Přitahuje bohatství, štěstí, nové přátele a zajišťuje dlouhověkost. 

Avanturín - Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. V duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.

Jadeit přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

Amazonit - Je nazýván „kamenem odvahy a pravdy“ navozuje klid duše, pocit bezpečí, rovnováhu a harmonii. Používá se k hledání sebe sama, objevení vlastní pravdy a k překonání strachu. Pomáhá svobodně vyjadřovat myšlenky a pocity, stanovit hranice a sebekázeň. Vyrovnává mužskou a ženskou energie, stejně jako mnohé aspekty osobnosti, zejména probouzí soucit k ostatním, pomáhá vnímat obě strany problému a přijmout odlišné úhly pohledu. 

Měsíční kámen - Kámen vytahuje na povrch věci uzavřené dosud v podvědomí. Vyvolává srozumitelné živé sny, zejména v době úplňku. Celkově uklidňuje emoce a zvyšuje citovou inteligenci. Nejsilněji tento kámen působí na utišení rozbouřených citů. Udržuje v rovině mužskou a ženskou energii a pomáhá mužům, dostat se do kontaktu s ženskou stránkou své osobnosti.

Křišťál - Je to aspekt čistoty ve všech rovinách a formách. Symbolizuje trpělivost, moudrost, dokonalost. Negativní energii odebírá a pozitivní nabíjí. Zesiluje účinek modliteb.

                                                                       

Menu
--