Domů Zboží Od Dárkové karty od LU

Staneš se mojí svědkyní? #1

360 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Dárkové karty od LU

Katalogové č.: 11132046
Zobrazení: 413x
Vloženo: 28.12.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Den, který je pro každou ženu jeden z nejdůležitějších v životě. Stejně tak důležité je i to, kdo bude stát po vašem boku za svědkyni. Ale jak se kamarádky zeptat, zda vám za svědkyni půjde? Ráda bych vám představila jednu z variant. 

Jedná se o dárkovou krabičku s kartičkou a náramkem z minerálních kamenů o velikosti 8mm, který je doplněn kuličkou vykládanou drobnými třpytivými kamínky. Náramek je navlečen na pružence a sedí na zápěstí o velikosti cca 16 - 17 cm. V případě zájmu lze upravit velikost a text, požadavky mi stačí napsat do komentáře k objednávce.

Použité minerály:

RŮŽENÍN je kámen lásky, čistí a otevírá srdce na všech úrovních. S jeho pomocí se začnete mít rádi, otevřete srdce sebelásce. Zároveň hojí bolavé srdce a citová zklamaní, výborně slouží v době traumat a krizí. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii. Posiluje empatii a citlivost, přivede Vám do života lásku a nové vztahy.
LEPIDOLIT je uklidňující kámen vhodný k odbourávání stresů každodenního života. Tiší vztek, hněv a další negativní emoce a potlačuje utkvělé myšlenky. Současně vás dokáže posunout o kus dál do budoucna. Soustřeďuje se na to, co je opravdu důležité, přičemž dokáže odfiltrovat rušivé prvky. Díky své schopnosti podporovat objektivitu a soustředění, urychluje rozhodování. Posiluje imunitní systém

Angelit
pomáhá navozovat kontakt s čistou vesmírnou energií, podporuje vnímavost. Kromě toho se mu říká kámen soucitu, jelikož dokáže prohlubovat stav slitování a smíření se s věcmi, které již nemůžeme změnit. Majitele ochraňuje před krutostí a navozuje stav klidu a míru. Pomáhá při velké psychické zátěži, dodává jistotu a sebedůvěru, zmírňuje komplexy méněcennosti a nedocenění, stres.

Menu
--