Domů Zboží Od černé náramky

srdíčko chrpa

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 9624115
Zobrazení: 142x
Vloženo: 7.6.2018
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥
Energetický náramek srdíčko chrpa z modrého sodalitu, křišťálu a amazonitu (velikost 6 mm) je doplněn kovovým korálkem s přívěškem ve tvaru srdce (chirurgická ocel, hypoalergenní, nerezvějící).

Krásně se hodí k pomněnce v trávě:

https://www.fler.cz/zbozi/pomnenka-v-trave-9623191

ch po

tři m

i k srdci na gumičce:

https://www.fler.cz/zbozi/srdce-na-gumicce-9374912

nebo doplňte dle Vaší fantazie!

Pro inspiraci nahlédněte na kombinace náramků v profilu!

Cena za jeden náramek, dle popisu určený.

Korálky jsou navléknuty na pružence, elastomeru. Náramek je v délce cca 18 cm, odpovídající zápěstí cca 17 cm, dle toho, jak moc chcete mít náramek volný nebo pevnější. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Každý náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují léčení těla i mysli, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Sodalit je kamenem inspirace a koncentrace. Mezi modrými kameny má nejintenzivnější vibrace.

Kámen umělců - prohlubuje představivost. Spojuje naši logiku s intuicí, prohlubuje meditaci a porozumění aktuálním stavům našeho života.

Pomáhá léčit potíže způsobené stresem, negativními emocemi a strachem, posiluje nervový systém. Potlačuje duševní zmatek, umožňuje přijímat nové informace, dodává sebevědomí a rozvíjí a zklidňuje mysl. Odhaluje příčiny obav, fobií, pocitů viny a svazujícího jednání. 

Při týmové práci přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle. 

Amazonit je silný léčivý kámen pro komunikaci, kámen mimořádně uklidňující, kámen odvahy. Napomáhá soustředění, zlepšuje intuici. Tiší nervový systém, rozptyluje negativní energie, zmenšuje obavy a strach. Tento "kámen naděje" je používán po tisíce let, již staří Egypťané si byli vědomi jeho léčebných a energetických vlastností.

Křemen, křišťál podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. Křišťál projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce, chrání auru a odstraňuje bloky bránící volnému toku energie v těle.

Křemen, křišťál ovlivňuje funkci štítné žlázy, srdce, krevní oběh, plíce, zažívací ústrojí, pomáhá při nevolnostech, závratích, bolestech hlavy a migréně, tlumí horečku. Má blahodárný účinek na vlasy, pokožku, nehty, sliznice a snižuje otoky.

Křišťál vede člověka k celistvosti, která v sobě harmonicky sjednocuje pestrou mnohotvárnost života. Přináší jasnost a světlo, podporuje duchovní poznání. Uvolňuje blokády, ochraňuje a dává novou energii.

Menu
--