Domů Zboží Od artemis1981

srdíčka k dekoraci mýdel, solí - 100 kusů

19 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 3051207
Zobrazení: 140x
Vloženo: 18.9.2012
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Mýdlová srdíčka, tvarovaná - úžasná k dekoraci mýdel, jako vysoce estetická přísada do koupelových solí, k dozdobení bath bombs, apod.

Srdíčka lze použít k dekoraci mýdel - na povrch mýdla "přilepíme" glycerinovou mýdlovou hmotou nebo květinku vsadíme přímo do mýdla před utuhnutím hmoty. Také lze zalít do mýdel - vypadají velmi efektně v čirých glycerinových mýdlech. nemusíme mít obavy, že by mýdlo chytilo plíseň, tak jak tomu většinou bývá v případě, kdy použijeme sušené květy.

Srdíčka také využijeme k dozdobení bath bambs - tvarovaných koupelových solí.

Další využití srdíčka naleznou při přípravě koupelových solí. Po vhození směsi do koupele srdíčka plují na hladině vody - romantický a estetický požitek. K plusům patří především to, že se srdíčka narozdíl od okvětních plátků růže, zcela rozpustí a navíc do vody uvolní výživné látky, které ošetřují pokožku.

Pokožka těla zůstává nádherně vláčná, se sametovým vzhledem.

Cena je uvedena za 100 kusů, slaboučkých konfetových srdíček. Barva srdíček je mixována z různých odstínůch , viz foto (zelená, žlutá, bílá).

Průměr srdíčka je cca 1,2 cm

Menu
--