Domů Zboží Od černé náramky

srdce anděla

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 9583261
Zobrazení: 103x
Vloženo: 23.5.2018
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥
Energetický náramek srdce anděla z angelitu, tmavěmodrého sodalitu (velikost cca 8 mm) a čirého křišťálu (velikosti 6 mm) je doplněn kovovým korálkem (chirurgická ocel, hypoalergenní, nerezavějící).
Pro jedinečné asymetrické umístění kamenů náramek působí na ruce jinak, když ho navléknete na ruku obráceně, a tak dle nálady můžete volit, které kameny z náramku chcete mít na očích.

Parádně se hodí k dvojitému hravému:

https://www.fler.cz/zbozi/dvojite-srdce-hrave-9554071

and dv hr

nebo ke srdíčku svítání:

https://www.fler.cz/zbozi/srdicko-svitani-9560456?pos=3

anděl soda

nebo k srdíčku andělíčka

https://www.fler.cz/zbozi/srdce-andelicka-9583278?pos=0

a a

nebo k dvojitému srdci křišťálovému

https://www.fler.cz/zbozi/dvojite-srdce-kristalove-9546605?pos=9

a dvojitý

nebo doplňte dle Vaší fantazie!

Každý korálek je jiný a tak každý náramek je originál, i když jde o stejný model. 

Na fotografii právě ten náramek, který kupujete.

Korálky jsou navléknuty na dvojité pružence, tedy návlek je extrémně pevný. Uzlík ukryt, a tedy nevykukuje a neruší lad kamenů. Náramek je v délce cca 18 cm, vhodný tedy na zápěstí cca 17 cm. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Každý náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují léčení těla i mysli, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Angelit je kámen štěstí a vnitřního míru, ve Feng Šuej využíván pro harmonizaci, potlačení stresu. Angelit pomáhá soustředění. Narovnává mezilidské a partnerské vztahy. Je hojně využíván léčiteli a to především pro své účinky zvyšující vnímavost, koncentraci a telepatické naladění. Uklidňuje psychiku a tím, že zmírňuje komplexy a pocity méněcennosti, dodává sebejistotu, nadhled a lásku k sobě samému.

Angelit tlumí napětí, hněv a vypjaté situace. Zlepšuje schopnost plynulé a jasné konverzace, v případě rozladění pomáhá vybírat vhodná slova při komunikaci. Je vhodný při absolvování zkoušek, prezentací a přednášek, protože zmirňuje stres a pocity nervozity.

Sodalit je kamenem inspirace a koncentrace. Mezi modrými kameny má nejintenzivnější vibrace.

Kámen umělců - prohlubuje představivost. Spojuje naši logiku s intuicí, prohlubuje meditaci a porozumění aktuálním stavům našeho života.

Pomáhá léčit potíže způsobené stresem, negativními emocemi a strachem, posiluje nervový systém. Potlačuje duševní zmatek, umožňuje přijímat nové informace, dodává sebevědomí a rozvíjí a zklidňuje mysl. Odhaluje příčiny obav, fobií, pocitů viny a svazujícího jednání. 

Při týmové práci přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle. 

Křemen, křišťál je od pradávna považován za univerzální, nejúčinnější léčivý kámen, čistič, velmi silný zesilovač energie, kterou uvádí do naprosté harmonie, do nejdokonalejší rovnováhy. Ochranný kámen proti negativním vlivům z okolí. Zároveň hluboce pročišťuje také lidskou duši a mysl a dovede vnést harmonii i do mezilidských a partnerských vztahů. 

Povzbuzuje psychiku, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky. Stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.
Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. 
 
Menu
--