Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Sebedůvěry "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 10743808
Zobrazení: 163x
Vloženo: 18.7.2019
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s vločkovým obsidiánem - kamenem sebedůvěry pomáhajícím se vyrovnat s každodenními nástrahami života, kabošonkem ametystu - mocným ochranným a nejspirituálnějším krystalem na naší Zemi.

Velikost - 63 x 28 x 7 mm

Tento šperk je oboustranný !

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetření cínovaného šperku viz. níže.

*******************************************************

Obsidián vločkový 

- považuje se za kámen sebedůvěry. Dodává člověku zdravé sebevědomí, které mu pomáhá vyrovnat se s nástrahami každodenního života. Stejně je kamenem pravdy a upřímnosti, čímž umožňuje člověku mluvit a jednat tak jak to cítí. Pomáhá člověku sáhnout do podvědomí a dostat na povrch všechno hluboko ukryté, ať už pozitivní nebo negativní.

 - obsidián dává člověku také sílu znovuobjevit zapomenuté schopnosti, které kdysi měl. Ví se, že obsidián vločkový účinně bojuje s negativní energií. Negativní energii z okolí absorbuje a stejně proti ní chrání. Tato ochrana je obvykle opravdu velmi silná. Stejně brání přeměně pozitivních myšlenek na negativní.

- pomáhá také člověku bránit se před psychickým nátlakem a útoky, které člověka omezují.

- obsidián vločkový podporuje růst ducha na všech jeho úrovních. Harmonizuje ducha, tělo a mysl. Otevírá člověku a jeho mysli nové možnosti, které mu pomáhají posunout se dál. Někdy se považuje i za kámen jasnosti, či nadhledu. Účinně také odstraňuje zmatenost a dává člověku schopnost se racionálně rozhodnout. Napomáhá logickému a jasnému myšlení.

 - obsidián využijí i všichni ti, kteří potřebují zjistit, kdo skutečně jsou a co jim chybí k tomu, aby mohli ve svém životě pohodlně a efektivně postupovat. Přináší rovnováhu do chvil, které doprovázejí velké životní změny. Je také kamenem, který učí člověka vážit si vše pozitivního i negativního, co se děje v jeho okolí.

Ametyst

- je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou, obdařený vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Coby přírodní sedativum blokuje ametyst geopatogenní zóny a negativní energie prostupující prostředím kolem nás. Jeho vyrovnanost napomáhá při meditacích.

- má silnou očistnou moc. Podporuje rovněž spirituální uvědomění si všech souvislostí. Pokud se užívá na vyšších úrovních osobnosti, otevírá ametyst bránu do jiné reality.

- ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek.

- působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje. Napomáhá klidnému spánku a zahání zlé sny.

- ametyst napomáhá zlepšení zapamatování a podněcuje motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět.

- udržuje rovnováhu mezi „vysokým" a „nízkým", zvyšuje citové soustředění. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou. Ametyst je jedním s nejspirituálnějších kamenů.

- přináší božskou lásku, nabízí vhled do skutečné podstaty člověka. Otevírá cestu pro rozvoj intuice a podporuje tělesné vlohy. Jedná se o vynikající kámen pro meditaci a věštění. Lze jej umístit na třetí oko, aby povzbudil jeho činnost.

- pokud u sebe máte ametyst během spánku, můžete se dočkat zážitků spojených s pobytem mimo tělo. Ametyst přináší intuitivní sny. Přeměňuje nižší energie ve vyšší vibrace duchovní a éterické říše.

- na nejjemnější úrovni udržuje ametyst rovnováhu mezi tělesným, duševním a emocionálním tělem a současně zajišťuje jejich propojení. Čistí auru a proměňuje negativní energii. Podněcuje činnost krční a korunní čakry. 

Umístění - lze jej nosit nebo přikládat dle potřeby - zejména jde-li o součást šperku. Srostlice nebo geody můžete postavit volně do prostoru. Ametyst obzvláště prospěje, nosíme-li jej pověšený kolem krku tak, aby spočíval na srdci. V případě nespavosti nebo nočních můr kámen zastrčte pod polštář.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 2.-3. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--