Domů Zboží Od Esus

Šperk ,, Meridián " s kyanitem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 10579866
Zobrazení: 208x
Vloženo: 17.5.2019
Počet srdcí: 55x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s distenem kyanitu - kamenem obnovujícím meridiány - energetické toky nositele a odbourávajícím tak strach a bloky získané během života, moriónem - kamenem bořícím blokády, rozrušujícím a ničícím vše, co nás sužuje a trápí.

Velikost : 55 x 37 x 11 mm

Tento šperk je oboustranný !

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s mědí a postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*******************************************************

Meridiány - jsou energetické dráhy - proudy uvnitř našeho těla, které odpovídají za tok energie čchi od orgánu k orgánu.

*******************************************************

Kyanit

- tento zvláštní kámen dobře poslouží lidem, kteří právě přecházejí přes hranici smrti. Kyanit rychle slaďuje čakry s vyšším tělem. Čistí jim životní cestu a meridiány.

- obnovuje čchi hmotného těla a jeho orgánů. Po pročištění a transformaci, stabilizuje geomagnetické pole. Jelikož v sobě kyanit neudržuje nic negativního, nevyžaduje ani čištění.

- je vynikající pro naladění a meditaci. Přináší klid a vyrovnanost a funguje jako výkonný vysílač a zesilovač vysokofrekvenčních energií, čímž podněcuje duševní schopnosti společně s intuicí. Díky své schopnosti naladit se na kauzální rovinu dokáže kyanit vyvolávat projevy duchovní energie v podobě myšlenek.

- tento krystal nabízí spojení s duchovním průvodcem. Dokáže uzemňovat duchovní vibrace, což navozuje stav duchovní integrity a dospělosti. Umožňuje vyvolání vzpomínek na sny a přináší klidné snění.

Na duševní úrovni

- otevírá krční čakru, povzbuzuje tento kámen k sebevyjádření a komunikaci. Odstraňuje nevědomost a otevírá poznání duchovní a duševní pravdy. Kyanit proniká všemi zmatky a napomáhá odbourávat bloky, iluze, strach, zklamání a stres. Zvyšuje schopnost logického a přímočarého myšlení. Podněcuje činnost vyšší mysli a udržuje spojení s kauzální rovinou.

V duchovní sféře

- kyanit napomáhá oprostit se od představy o neodvratném osudu a neúprosně působící karmě. Ukazuje, jakou roli může člověk sehrát ve vytváření procesu příčin a následků nutných k tomu, aby minulost zůstala v náležité rovnováze. Kyanit usnadňuje přivedení éterického těla zpět do fyzického světa a přeladění mysli na vyšší frekvence.

- pomáhá také udržovat rovnováhu mezi energiemi jin a jang.

Morión

- černý bratr záhnědy, boří blokády, usazené v podvědomí. Rozrušuje a ničí vše, co nás sužuje, užírá, co nás trápí v horečkách a co nám brání procitnout a otevřít se životu ve zdraví a v celé jeho kráse.

- morión působí v mnoha případech podobně jako záhněda, ale cíleněji, hlouběji a důsledněji. Je trpělivým utěšitelem trpící duše, která se utápí ve smutku bez světla naděje.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 2.-3. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--