Domů Zboží Od barlet5

špaldový polštář

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od barlet5

Katalogové č.: 10082816
Zobrazení: 60x
Vloženo: 18.11.2018
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

20x40 cm plněný špaldovýma slupkama .Dá se nahřát i ochladit!

Co je špalda?

Špalda je nejstarší, nekvalitnější a nejchutnější druh pšenice. Ta nej jsou na místě, špalda opravdu představuje jeden z nejkvalitnějších druhů obilí. Bohužel její nevýhodou je její dvojitá slupka, která znesnadňuje přístup k zrnu a zároveň zvyšuje cenu mouky. První vrstva je ta, kterou používáme jako náplň do našich polštářů. Druhá vrstva se musí obrušovat. Špalda obstála díky nedobytnosti", dokonce i při pěstování v oblastech Černobylu, kdy zrno bylo zasaženo minimálně. Špalda pochází z biofarmy a má prvotřídní kvalitu, neobsahuje žádné zužitkovatelné části pro roztoče či jiné mikroorganismy, je tedy vhodná pro alergiky.

Vlastnosti špaldových slupek

Slupky jsou elastické a přizpůsobí se každému tvaru. Hlava a páteř leží měkce a jsou celou noc optimálně opřené. Tak se může svalstvo, především oblast ramen a šíje zcela uvolnit a dochází k hlubokému, zotavujícímu spánku. Plevy také jemně masírují zátylek. Schopnost uskladňovat vzduch umožňuje jejich dobré nahřívání na kachlových kamnech, radiátorech, nejlepší je ovšem polštářek nahřát na slunci. Naakumulovaná energie je pak dále předávána lidskému tělu. Špaldové plevy mají z plnicích materiálů nejlepší podpěrné vlastnosti. Další jejich zvláštností je také to, že pojmou v noci tělesný pot, odvádí nadbytečné teplo a vytvářejí příjemné klima na spaní. Obsahují vysoké procento kyseliny křemičité a též napomáhají tvorbě chrupavek (zejména u dětí).

Na co používat špaldový polštář?

Špaldové polštáře jsou předepisovány na různé neduhy, např. proti zablokované krční páteři a z toho plynoucím bolestem hlavy, zátylku, ramen a bolestí zad. Působí antidepresivně. Úlevu přináší u dny, revma, bolestí končetin a kloubů, předcházejí tvorbě křečových žil. Špaldovým slupkám je dokonce přisuzován ochranný účinek před působením geopatogenních zón. Při pravidelném užívání mírní i četnost astmatických záchvatů

Použití špaldového polštáře

Polštář může být používán mnohostranně. Jako podpěrka hlavy nebo zátylku při čtení, jako podložka pod nohy, jako zahřívadlo při různých potížích a nemoci, ke čtení apod.

  • vícebarevné
    Menu
    --