Domů Zboží Od Janinnaa

Souprava s červeným korálem, ochranným kamenem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Janinnaa

Katalogové č.: 8054763
Zobrazení: 52x
Vloženo: 3.12.2016
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náušnice a přívěsek na řetízku z chirurgické oceli

Náušnice - ručně vyrobené z chirurgické oceli (drát Osteofix), minerál červený korál. Průměr kuličky 8mm, silikonové zarážky.

Přívěsek je na řetízku z chirurgické oceli. Průměr kuličky 8mm (stejný jako náušničky). Délka 45cm. Pokud si přejete jinou délku, napište ji prosím do objednávky. Cena se nemění.

Všechny šperky jsou zabaleny v ručně vyrobené dárkové krabičče pukačce.

V nabídce mám také stejné soupravy s jinými minerály (kliknutím na obrázek přejdete na tuto kategorii)

image

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, používaný na chirurgické implantáty, má atest zdravotní nezávadnosti, je hypoalergenní, tedy vhodný pro alergiky. Nečerná, je pevný, drží stálý tvar. 

KORÁL - už od dávných dob fungoval jako ochranný kámen (ochrana proti jedu, čarodějnictví a lupičům, ale také lodi protiblesku) a dodnes plní stejnou funkci. Chrání auru, očišťuje nás od temných myšlenek a negativních pocitů, probouzí kladné emoce. Je to univerzální kámen, vhodný ke všem ostatním. V barvě červené je symbolem lásky a ochráncem plodu.

Jelikož korál pochází z oceánu, jeho čištění by mělo probíhat ve slané vodě. Stačí ho na několik minut uložit do misky se slanou vodou. Slaná voda se dá vyrobit smícháním vody z kohoutku a mořské soli.

Po očištění se kámen osuší a dá se nabít. Protože korál může vyblednout na přímém světle, jeho nabíjení na slunci se nedoporučuje. Místo toho ho může člověk uložit na měsíční světlo, případně na čistý krystal.

Menu
--