Domů Zboží Od Janinnaa

Souprava s amazonitem, uklidňujícím kamenem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Janinnaa

Katalogové č.: 7249187
Zobrazení: 111x
Vloženo: 16.3.2016
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náušnice jsou ručně vyrobené z chirurgické oceli (drát Osteofix), minerál Amazonit. Průměr kuličky 8mm, silikonové zarážky.

Přívěsek na řetízku z chirurgické oceli. Průměr kuličky 8mm (stejný jako náušničky). Délka řetízku 45cm. Pokud si přejete jinou délku, napište ji prosím do objednávky. Cena se nemění.

Všechny šperky jsou zabaleny v ručně vyrobené dárkové krabičče pukačce.

V nabídce mám stejné sady s jinými minerály (kliknutím na obrázek se dostanete na tuto kategorii).

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, používaný na chirurgické implantáty, má atest zdravotní nezávadnosti, je hypoalergenní, tedy vhodný pro alergiky. Nečerná, je pevný, drží stálý tvar. 

AMAZONIT

Je to mimořádně uklidňující kámen. Hojí citová traumata a pomáhá zmenšovat obavy a strach. Odstraňuje negativní energii a rozčilení.

Blokuje geopatogenní zóny, pohlcuje vyzařování mikrovlnné trouby a mobilního telefonu. Chrání rovněž před elektromagnetickým znečištěním prostředí.  Udržuje v harmonii jednotlivé roviny osobnosti i mužskou a ženskou energii. Filtruje informace proudící mozkem a vzájemně je působením intuice kombinuje.

Je prospěšný při léčbě osteoporózy, zubního kazu a nedostatku vápníku. Má schopnost ochrany před zdravotními riziky vyplývajícími z používání mikrovlnné trouby a dalších zdrojů elektromagnetického smogu. 

Možná jeho jemná, leč silná energie je příčinou, že nesnáší sluneční světlo a teplotní změny a čistit ho musíme jen jemně.

Nepotěšíte ho horkou vodou, amazonit omýváme jen studenou. Kámen nabíjíme na pouhém roztýleném denním světle postavený na křišťálu. Nedávejte ho na slunce, vybledl by....

Je to skvělý harmonizační kámen pro znamení RAKA. Nápomocný je i PANNÁM a VODNÁŘŮM.

Menu
--