Domů Zboží Od černé náramky

sladké srdíčko

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 9817448
Zobrazení: 98x
Vloženo: 24.8.2018
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥

Energetický náramek sladké srdíčko z rodochrositu, šedého achátu a křišťálu (velikost cca 6 mm) je doplněn třemi kovovými korálky (chirurgická ocel, hypoalergenní, nerezavějící).

Parádní v kombinaci s cold little heart:

https://www.fler.cz/zbozi/cold-little-heart-9074997

sladké_sedmilhářky

nebo se sladkým srdcem:

https://www.fler.cz/zbozi/sladke-srdce-9031921

sladký sladký

nebo doplňte dle Vaší fantazie!

Pro inspiraci přijměte pozvání do fotogalerie v profilu :)

Korálky jsou navléknuty na elastomeru Beadalone, který je pružný, ale pevný a nevytahuje se. Náramek je v délce cca 18 cm, odpovídající zápěstí cca 17 cm, dle toho, jak moc chcete mít náramek volný nebo pevnější. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují léčení těla i mysli, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Rodochrosit vnáší do života lásku a soucit. Dodává energii, uklidňuje tělo a emoce. Zahání depresi. Jemně vytahuje na povrch bolestné a potlačované city a umožňuje tak, abychom jim porozuměli, uvolnili je a rozptýlili je. Jedinečný kámen pro léčbu následků sexuálního zneužívání. Rodochrosit učí uvědomění si vlastní ceny, předpokladů a nadání. Podporuje lásku k sobě samému. Harmonizuje a vyrovnává osobnost. Do života vnáší světlo a radost. Do rovnováhy uvádí mužskou a ženskou stránku, které jsou v každém z nás. Rodochrozit pomáhá přijmout to, jací jsme a jaký je náš úděl a poslání. Napomáhá při migréně, mírní stres. Výborný pro hlubokou meditaci.

Křemen, křišťál je od pradávna považován za univerzální, nejúčinnější léčivý kámen, čistič, velmi silný zesilovač energie, kterou uvádí do naprosté harmonie, do nejdokonalejší rovnováhy. Ochranný kámen proti negativním vlivům z okolí. Zároveň hluboce pročišťuje také lidskou duši a mysl a dovede vnést harmonii i do mezilidských a partnerských vztahů. 

Povzbuzuje psychiku, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky. Stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.
Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. 

Achát je uklidňující kámen. Zvyšuje citovou, tělesnou a duševní rovnováhu, harmonizuje tělo. Pomáhá překonávat negativní pocity, vnitřní zlobu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání.  Navozuje pocit jistoty a bezpečí. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Zlepšuje schopnost rozhodování. Napomáhá k nalezení životní cesty a dodává sílu a odvahu. Chrání člověka před negativními vlivy z okolí.

Menu
--