Domů Zboží Od Doskyna

Sladké snění (sleva z 370 Kč)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Doskyna

Katalogové č.: 11363274
Zobrazení: 88x
Vloženo: 1.4.2020
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej! Zlevnila jsem veškeré lapače snů! :-) Zakázky až do odvolání nepřijímám, vybírejte, prosím, z dostupného zboží. Děkuji za pochopení a přeji všem klidné dny! :-)

Lapač snů ve fialové a růžové barvě doplněný pštrosími peříčky, zlomky čaroitu a dřevěnými korálky. Průměr kroužku činí cca 11 cm, celková délka i s úvazem cca 40 cm.

Tento talisman s indiánskými kořeny má dle pověsti chránit majitele před špatnými sny a navozovat příjemnou atmosféru a pohodu v místnosti, kde je zavěšen.

Legenda o vzniku lapačů snů praví, že za starou šamankou přišla žena, které v noci neustále plakalo dítě. Moudrá šamanka jí poradila, jak vyrobit magický lapač snů, který má dítěti přinést klidný spánek. Žena talisman vyrobila podle šamančiny rady a od té doby její dítě spalo klidně a bez pláče.

Lapač snů se skládá z několika částí – kamínek či korálek uprostřed síťky znázorňuje samotného člověka, naši osobu; kruh znázorňuje svět a vesmír a je první překážkou pro zlé sny; síťka slouží k zachycení zlých snů, které jsou s prvním slunečním paprskem spáleny; peříčka zachycují dobrou energii a sny, které pouští do duše spícího člověka.

Čaroit je kámen proměny, která pomáhá ovlivňovat duši a překonávat strach, především ten hluboce zakořeněný. Učí nás vyrovnávat se s mimořádnými změnami na duchovní úrovni, má velkou hojivou moc na tělesné i duchovní úrovni, probouzí bezvýhradnou lásku sám k sobě, napomáhá vyrovnat se s našimi zápornými vlastnostmi a uvádí do rovnováhy zmatené emoce. Pomáhá potlačovat stres, obavy, posedlost, frustraci, přeměňuje negativní energii v hojivou sílu a pocity nerovnováhy uvádí v harmonii a uvolnění. Pročišťuje auru, je vysoce účinným čističem fyzického těla. Dodává energii vyčerpanému organismu, reguluje krevní tlak, má blahodárný vliv na oči, srdce, játra, slinivku břišní, zbavuje křečí a bolestí, zahání nespavost a pomáhá obzvláště dětem klidně usínat. 

Fialová je mystická barva, která je symbolem spirituality, duchovna, ale i srdečnosti.

Růžová je symbolem něhy a je označována jako barva srdce.

Menu
--